Oferta cazare Hotel Admiral prin agentia C&AE Business Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Admiral

Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral Hotel Admiral
Localizare: Hotelul Admiral este situat pe plaja, aproape de centrul statiunii Nisipurile de Aur. Toate atracțiile din Nisipurile de Aur se află la câțiva pași. Centrul orașului Varna este situat la 19 km.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant a-la-carte, cafenea vieneza, piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, centru fitness si balneo, magazin, casa de schimb, seif la receptie. Oferă Wi-Fi gratuit, acces gratuit la piscinele interioare și în aer liber, dotate cu umbrele și șezlonguri gratuite, și cadă cu hidromasaj gratuită. Aveți la dispoziție un club de sănătate și de wellness, cu sală de gimnastică, saună, hamam cu baie de aburi separată, solar, studio de înfrumusețare, masaje și salon de coafură. Restaurantul serveşte micul dejun tip bufet și cina. De asemenea, oaspeții pot savura o băutură la barul din hol sau în cafeneaua vieneză. Hotelul Admiral oferă facilități de biliard și de tenis de masă. În plus, oaspeții beneficiază de acces gratuit la clubul PR, una dintre cele mai cunoscute discoteci din centrul stațiunii.

Dotari camere: cazare in camere duble si apartamente cu vedere la mare sau spre parc. Toate camerele hotelului Admiral au aer condiționat controlat individual, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon, minibar și balcon. Baia proprie este dotată cu uscător de păr şi duș sau cadă cu duş.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Cazare in DBL ROOM PARK VIEW-

Nu include:

Booking tax - 5 EUR/adult/sejur
Taxe de statiune: 0,70 €/zi

minim 5 nopti

cod oferta:47
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.10.2019



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}