Oferta cazare Hotel Aloe prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Aloe

Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe Hotel Aloe
Localizare: Hotelul Aloe este situat in insula Thassos, una dintre cele mai frumoase insule grecesti, la 300 de metri de mare si la 100 de metri de statiunea Skala Potamia. Hotelul, afacere de familie, si-a inceput activitatea in anul 1983, avand initial 6 camere. Acesta s-a extins ulterior, in prezent fiind format din mai multe corpuri de cladire construite in stil amfiteatru. Astazi hotelul ofera facilitati de 3*, in cele 32 de camere si studiouri. In fiecare an el se bucura de renovari si imbunatatiri ale conditiilor de cazare.

Facilitati: Hotelul Aloe dispune de: lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara (adulti si copii), internet WiFi, teren de joaca pentru copii, gradina interioara, incalzire centralizata, parcare.

Dotari camere: Camerele complet renovate sunt spatioase, dotate cu bai moderne, aer conditionat, uscator de par, TV satelit, telefon, seif, fierbator de ceai, balcon cu vedere la mare.

Situat intre munte si mare, cu priveliști superbe asupra golfului Golden Beach, hotelul Aloe reprezinta o varianta placuta de cazare si de petrecere a vacantei, fiecare turist care ajunge aici, avand parte de o primire calduroasa.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Vara 2020 – sejur individual cu mic dejun – Hotel Aloe 3*

Camera/noapte in perioada:
21.06 – 30.09.2020

La cca 15 km de Limenas, capitala insulei, se afla Skala Potamia, o statiune foarte cautata in insula Thassos. Asezarea s-a dezvoltat dintr-un vechi sat pescaresc intr-un loc de vacanta foarte atragator si bine pus la punct. Accesul in statiune se face usor, exista legaturi rutiere foarte bune, un trafic regulat al autobuzelor locale, precum si posibilitatea de a inchiria masini sau motociclete.

Skala Potamia este una dintre cele mai populare statiuni de pe insula Thassos, aici gasiti plaje cu nisip fin, locuri de cazare de toate felurile, cele mai bune taverne de pe insula si foarte multe activitati.

!!! Atentie: tarifele sunt de camera/noapte cu mic dejun

NOTA:

-Copii intre 0-11.99 ani, beneficiaza de reducere 100%, la cazare in cam Qvadrupla, numai insotiti de 2 adulti


» PACHETUL INCLUDE
Cazare
Mic dejun in hotel Aloe 3*
acces la piscina
frigider


» CAZARE
Hotel Aloe 3* cu priveliștile sale superbe asupra golfului frumos din Golden Beach este cea mai bună alegere de cazare de vacanță pe această insulă greceasca

Hotel Aloe este o afacere de familie ce si-a inceput activittea in anul 1983, cu primele 6 camere; hotelul s-a extins ulterior, aducand an de an, imbunatatiri.

Azi hotelul ofera facilitati de 3*, in cele 32 de camere si studiouri. Hotelul este construit în stilul unui amfiteatru, fiecare cameră avand vedere la mare. Scopul este acela de a oferi un mediu perfect turistilor care cauta o evadare din stresul cotidian.

Verdele dens al padurii de pin se vede chiar din pragul hotelului. Copacii oferă umbra în cele mai fierbinți zile de vară, ceea ce înseamnă că fiecare vizitator al Hotelului ALOE se poate bucura de această frumusețe naturală, precum și de vedere a golfului, pe care fiecare cameră o oferă de pe balconul său. Relaxarea dumneavoastra totală este asigurată.

Hotelul oferă o primire călduroasă și confortabilă pentru fiecare vizitator și credem că priveliștile sale superbe asupra golfului Golden Beach vă vor oferi cea mai bună alegere de cazare de vacanță, pe una dintre cele mai frumoase insule grecesti – Thassos.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.05.2020



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}