Oferta cazare Hotel Tiva Del Mar (ex. Caesar Palace) prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Tiva Del Mar (ex. Caesar Palace)

Hotel Tiva Del Mar (ex. Caesar Palace) Hotel Tiva Del Mar (ex. Caesar Palace) Hotel Tiva Del Mar (ex. Caesar Palace) Hotel Tiva Del Mar (ex. Caesar Palace) Hotel Tiva Del Mar (ex. Caesar Palace) Hotel Tiva Del Mar (ex. Caesar Palace)
Localizare: Hotelul luxos de patru stele Caesar Palace va da posibilitatea de a va odihni intre natura. Hotelul se afla in apropierea statiunii Slancev Breag, intre statiunile Sf. Constantin, Sf. Vlas si Elenite foarte aproape de plaja.

Cazare: Hotelul pune la dispozitie 25 camere duble, 36 de apartamente cu 1 dormitor, 16 apartamente care au privire catre mare.

Au in dotare grup sanitar individual, TV, feon si multe altele. In apartamente – frigider si tot ce este necesar pentru a pregati mancare.

Facilitati: Complexul este din doua parti, legate intre ele sub pamant. Cele doua corpuri Bloc A si B dau posibilitatea unei vederi catre mare.
Clientii complexului folosesc sala de fitness si bazinul gratuit.


Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

» CAZARE

Tiva del Mar - ex Caesar Palace se află pe malul mării, între stațiunile Sveti Vlas și Elenite, și oferă unități de cazare cu aer condiționat. Oaspeții pot utiliza gratuit piscina sezonieră în aer liber și centrul de fitness. Sauna și serviciile de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Majoritatea unităților de cazare de la Caesar Palace oferă facilități de self-catering, precum o chicinetă bine utilată, cu zonă de luat masa. Oaspeții au la dispoziție un living sau zonă de living cu TV cu canale prin cablu și zonă de relaxare cu o canapea. Baia este utilată cu o cadă sau duș. Toate unitățile de cazare au balcon privat, iar unele oferă vedere la mare.

Oaspeții au la dispoziție o piscină, un bar în hol și o plajă. Restaurantul are o zonă de luat masa în aer liber. În plus, există și un loc de joacă pentru copii.

Oferta All Inclusive include un bufet de mic dejun, prânz și cină în restaurantul principal, mic dejun târziu cu gustări, sandvișuri, pizza, dulciuri și fructe la barul din hol, băuturi alcoolice și răcoritoare locale, bere, băuturi calde, cocktailuri alcoolice și nealcoolice, băuturi răcoritoare, înghețată și gustări la barul de la piscină și la snack barul de pe plajă. Seara se organizează programe de divertisment şi spectacole, 6 zile pe săptămână.

Plaja se află la aproximativ 10 metri de Tiva del Mar şi oferă șezlonguri şi umbrele de soare, la un cost suplimentar. La 150 de metri se găsește un magazin alimentar.

» DESTINATIE

Statiunea este situata la poalele muntilor Stara Planina, pe coasta Marii Negre, la 3 km nord de Sunny Beach si la 12 km de orasul Nessebar.
Sveti Vlas are un climat mediteranean, situat departe de viata galagioasa a orasului, se afla printre destinatiile Bulgariei ce au cunoscut cea mai rapida dezvoltare. Cea mai mare parte a statiunii este formata din complexe de vacanta impresionante construite aproape toate dupa anul 2000, cu investitii germane, britanice dar si bulgaresti.

Plaja este ingusta, are o lungime de 1 km si se continua practic cu plaja din Sunny Beach . Este amenajata cu sezlonguri si umbrelute.

Istoria orasului dateaza inca din secolul al II- lea, atunci cand a fost fondat orasul Larisa de catre tribul trac Larisi. Mai tarziu, din secolul al XIV- lea, orasul si-a schimbat numele din Larisa in Sveti Vlas, dupa numele unui calugar. 
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.04.2021



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}