Oferta cazare Hotel Cometa prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Cometa

Hotel Cometa Hotel Cometa Hotel Cometa Hotel Cometa
Situare: în centrul statiunii, pe malul marii.
Plaja: nisipoasã, cu intrare lină in mare, în golf îndiguit.
Alte informatii: nu se admit animale de companie.
Dotari generale: 200 camere duble, 8 camere triple, receptie, parcare păzită.
Dotari camere: camere duble standard dotate cu baie cu dus (cadita), tv cablu, frigobar, balcon; camere duble modernizate dotate cu mobilier nou, baie cu dus (cadita), tv cablu, frigobar, balcon; camere triple (gen garsoniera), in suprafata mult mai mare fata de cele duble, au in dotare un pat matrimonial si un pat simplu.
Servicii masa: masa nu este obligatorie. La cerere masa se va asigura in sistem bonuri valorice, la cel putin trei restaurante din vecinatatea hotelului (Rustika, Terasa Maria, Terasa Aurora 2, Meteor).
Facilitati copii (în cameră cu 2 adulti): 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar; in cazul in care se solicita pat suplimentar se percepe 50% din tariful de cazare pentru un adult; copiii peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.
Servicii suplimentare: incluse in tarif: pastrarea valorilor in seiful hotelului, trezirea turistilor, primirea si expedierea corespondentei, informatii locale.
contra cost: parcare, spalatorie, inchirieri diverse obiecte

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

JUPITER este o statiune de dimensiuni reduse, situata la aproximativ 40 de kilometri de Constanta si la doar 5 kilometri de orasul Mangalia. Primul lucru care va incanta odata intrati in statiune este vegetatia bogata care o infrumuseteaza si care, pe timpul verilor toride, asigura umbra si racoare. Statiunea este strabatuta de strazi si alei umbroase, perfecte pentru plimbare. Multe dintre restaurantele, magazinele si terasele din Jupiter sunt concentrate in jumatatea nordica a statiunii, in zona Lacului Tismana. Datorita pozitionarii, facilitatilor si factorilor naturali pe care ii ofera, statiunea este ideala pentru relaxare si cure de tratament cu factori naturali: aer marin, apa sarata si soare.

» TARIFUL INCLUDE:
cazare
acces loc de joaca pentru copii
acces internet wifi
pastrarea valorilor in seiful hotelului
» FACILITATI COPII:
1 copil intre 0-7 ani are gratuitate la cazare, in camera dubla cu 2 adulti (maxim 1 copil 7 ani)
2 copii intre 0-7 ani se pot caza in camera tripla
Capacitatea maxima de cazare este urmatoarea:

camera dubla: 2 adulti si 1 copil intre 0-7 ani
camera tripla: 3 adulti; 3 adulti si 1 copil intre 0-7 ani; 2 adulti si 1 copil 0-7 ani sau 2 adulti si 2 copii intre 0-7 ani
lipsa spatiului din camera nu permite instalarea unui pat suplimentar
» SERVICII MASA: se vor asigura sub forma de bonuri valorice la cel puţin 3 restaurante din vecinatatea hotelului, care vor fi afisate in recepţia hotelului; masa nu este obligatorie.
mic dejun: 30 Lei/zi/persoana
demipensiune: 70 Lei/zi/persoana
pensiune completa: 100 Lei/zi/persoana
» CAZARE

HOTEL COMETA 3* / JUPITER
Un hotel cu toate privirile spre mare! Este amplsat chiar pe malul marii ( aproximativ 20 m de plaja), in centrul statiunii.
Dotari generale: receptie, salon servire mic dejun, parcare proprie (contra-cost: 7 Lei/zi/autoturism), 3 lifturi, acces internet wifi.
Dotari camere: cablu tv, frigobar, baie proprie, aer conditionat, balcon.
Camerele sunt impartite astfel:

camere duble parter standard
camere duble parter superioare
camere duble standard
camere duble superioare
camere triple standard
camere triple superioare
camere de familie
Camerele duble parter standard au in dotare baie proprie, televizor, frigobar, balcon si aer conditionat. Acestea sunt camere duble matrimoniale si sunt amplasate la parter catre Sud-Est (vedere spre Cap Aurora si Hotel Meteor).

Camerele duble parter superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble parter standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele duble standard au balcon, T.V. frigobar, A.C. si sunt orientate spre Sud-Est (vedere spre Cap Aurora si Hotel Meteor).

Camerele duble superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele triple standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana (fix), baie proprie, televizor, balcon, frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre Sud-Est (vedere spre Cap Aurora, Hotel Meteor).

Camerele triple superioare sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele de familie sunt gen garsonieră şi au în dotare un pat matrimonial şi un pat de o persoană, balcon mare, televizor LCD, frigider, AC si o suprafata de aproximativ 25 mp. Vederea acestora este spre Padurea Comorova si se vor valorifica numai la cerere si cu aprobarea hotelului.



» AGREMENT IN ZONA:

Teatrul de vara Jupiter
Herghelia Mangalia
Muzeul Arheologic Callatis Mangalia
parc de aventuri Paradis Land din Neptun
Ferma animalelor – Ograda vesela (sat Arsa)
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.04.2021



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}