Oferta cazare Pensiunea Floarea Soarelui prin agentia Pensiunea Floarea Soarelui 3*

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 

Cazare in Brasov la Pensiunea Floarea Soarelui

Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui Pensiunea Floarea Soarelui
Situata la numai 5 minute de centrul civic si la 2 km de DN1, Pensiunea Floarea Soarelui recent inaugurata, ofera atat turistilor cat si celor veniti in interes de afaceri servicii de cazare si mic dejun inclus la cel mai inalt standard, intr-o ambianta calda si primitoare. In apropierea pensiunii, pe DN1, se afla zona comerciala principala a Brasovului (Carrefour, Macromall, Sellgros, Metro, Praktiker, Bricostore).

La intrarea in pensiune, receptia, dotata cu telefon international, fax , POS si safe pentru pastrarea valorilor dumneavoastra, va sta la dispozitie pentru a va asigura tot ceea ce este legat de serviciile de cazare si pentru a va furniza produse de bar: cafea, apa, suc, bere. Servicii suplimentare:statie taxi la receptie, terasa, restaurant cu circuit inchis, parcare proprie luminata cu o capacitate de 40 locuri de parcare.

Pastrand acelasi ambient primitor la etaj se afla spatiul de cazare, cu o capacitate de 34 de locuri, astfel :8 camere single (twins), 6 camere duble, cu pat matrimonial, 2 garsoniere (o camera twins si una cu pat matrimonial) si un apartament. Camerele, mari si luminoase, dispun fiecare de baie proprie, cu cabina de dus sau jacuzzi, televiziune prin cablu (HBO inclus), aer conditionat si acces la internet wireless.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

Cam single(1 pers)= 170 lei
Cam dubla (2 pers)= 190 lei
Garsoniera (2 pers)=210 lei
(3 pers)=245 lei
(4 pers)=270 lei
Apartamant(2 pers)=230 lei
(3 pers)=265 lei
(4 pers)=290 lei
Preturile includ mic dejun!
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}