Oferta cazare Hotel Kristal prin agentia Jolly Tours

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Kristal

Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal Hotel Kristal
Localizare: Hotelul Kristal este amplasat in partea centrala a statiunii, la numai 400 m de plaja. În apropierea Hotelului Kristal se găsesc mai multe magazine, baruri, restaurante şi cluburi de noapte, precum şi un cazinou şi un parc acvatic. Oaspeţii se pot delecta cu aerul proaspăt de mare, precum şi cu vederea încântătoare la parcul frumos plin de verdeaţă şi la grădinile cu flori.

Facilitati: Hotelul Kristal dispune de restaurant principal, restaurant fast food, coktail bar la piscina, lobby bar, piscina esterioara cu sectiune pentru copii, fitness, teren de tenis, minifotbal, tenis de masa, darts, loc de joaca pentru copii, centru wellnes cu piscina interioara cu incalzire, jacuzzi, baie de aburi, masaj si frizerie. Hotelul este amplasat într-o clădire cu 6 etaje și pune la dispoziție un hol spațios cu bar, recepție cu program nonstop, un restaurant principal, bar la piscină și piscină interioară. Piscina în aer liber este prevăzută cu zonă pentru copii, şezlonguri şi umbrele de soare. Proprietatea are şi un restaurant cu terasă. Centrul de wellness oferă masaje, baie de aburi, hamam, tratamente cu apă, cadă cu hidromasaj și duș aventură. Oaspeții au la dispoziție și un salon de coafură. De asemenea, hotelul pune la dispoziție facilități pentru tenis de masă și câmp, cameră de joacă cu jocuri electronice și un loc de joacă pentru copii.

Dotari camere: Camerele hotelului Kristal sunt echipate cu TV satelit, telefon, mini bar, canapea extensibila, aer conditionat, baie cu cabina de dus.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Tarifele suntpe persoana in camera dubla standard

Gratuit: piscina exterioara si interioara cu sezlonguri si umbrele, fitness, darts, masa de tenis, boccia, mini fotbal, animatie de 6 ori pe saptamana, WI-FI in lobby, sah.
Contra cost: wellness, teren de tenis, seif, spalatorie, sala de internet, biliard, jocuri electronice. Nu se accepta animale de companie.
Parcare: Contra cost si in limita locurilor disponibile.
Nu este inclus:- Taxa statiune si servicii: 7 €/persoana/sejur

Politica copii

- infant 0-1,99 ani - 100% reducere;
- 1 copil 2-12,99 ani cazat cu 2 adulti in camera Dubla Standard/ Dubla Standard SSV/ Dubla Superior - 100% reducere.
- copil 2-12,99 ani cazat cu 1 adult in camera Dubla Standard/ Dubla Standard SSV - 50% reducere.

Pt
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.06.2019



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}