Oferta cazare Hotel Mediterranean Princess prin agentia NEOTOUR

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Paralia Katerini la Hotel Mediterranean Princess

Hotel Mediterranean Princess Hotel Mediterranean Princess Hotel Mediterranean Princess Hotel Mediterranean Princess Hotel Mediterranean Princess
Localizare: hotelul este situat la 150 m, peste drum de plaja de nisip din Paralia Katerina si la 1 km de centrul statiunii.

Facilitati: restaurant cu terasa, bar, salon de zi cu TV, internet, lift, parcare, piscina; inclus - umbrele si sezlonguri la piscina si plaja, sala de fitness; contra cost - masaj, sporturi nautice, sauna, baie turceasca; pentru copii - piscina, teren de joaca.

Dotari camere: baie proprie, uscator de par, telefon, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat,balcon

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

REDUCERI : 15% pana la 30.04
* Taxe – nu este inclusa taxa hotel. Se plateste la fata locului
* Hotelul este only adults (16 ani+)

NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editaraii / postarii acestor oferte.
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice astfel: • in agentie (cash sau prin POS) • prin depunere numerar la banca in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale. • prin transfer bancar, in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale.
Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin POS doar pentru achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara anunt in prealabil.
Informatii si inscrieri:
Agentia de turism NEOTOUR Telefon: 021.250.15.63 Mobil: 0756.716.668 / 0723.424.646 Fax: 021.250.55.50 Email: office@neo-tour.ro Web: http://www.neo-tour.ro Facebook: Agentia de Turism Neotour.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.02.2018



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}