Oferta cazare Hotel Monteoru prin agentia MONTEORU S.A.

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Monteoru

Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru Hotel Monteoru
Hotel Monteoru dispune de camere extrem de generoase, de tip apartament, cu grup sanitar propriu, televizoare plasma sau LED, televiziune prin cablu, geamuri izolate fonic, facilitati pentru persoanele cu handicap, parcare cu supraveghere video, etc. Toate camerele dispun de balcoane tip terasa si au dimensiuni de aproximativ 28 mp.

Hotelul are la parter restaurantul Aquarius, cu bucatarie traditional romaneasca si internationala, precum si acces direct in centrul de sanatate AquA relax & spa.

Grădinile interioare ale hotelului, rupte parcă din Rai, departe de zgomotul oraşelor, te asteptă în fiecare sezon cu flori şi lumini. Dacă te afli aici, este pentru că nu mai poţi găsi uşor astfel de locuri. Respiri adanc şi-n minte iţi vin fotografii dragi, mirosuri de iarbă, speranţe şi ganduri de bine. Totul este atat de frumos şi de primitor !

Personalul care deserveste Hotel Monteoru este tanar, amabil, mereu in intampinarea clientului, gata oricand sa faca sejurul placut oaspetilor nostri.

Cadrul natural, varietatea si complexitatea peisajului, la care se adauga bogate elemente de ordin istoric, etnografic si folcloric, ofera turistilor satisfactii deosebite si numeroase obiective de vizitat:
Vulcanii Noroiosi de la Paclele Mari si Paclele Mici (la 12Km de Berca) reprezinta una dintre cele mai interesante rezervatii mixe (geologice si botanice) din Romania, tabara de sculptura Magura, expozitia de sculptura in aer liber se afla la 30 km de munucipiul Buzau, nu departe de manastirea Ciolanu. Sarea lui Buzau, rezervatie geologica si paleontologica, situata intre localitatile Parscov si Badila, pe Valea Buzaului. Focul Viu, este un monument al naturii, situat in apropiere de satul Lopatari, unde se poate vedea o flacara de 0,5 m. Un interes deosebit starneste Tezaurul "Closca cu puii de aur", descoperit pe dealul Istrita in anul 1837, a carui copie se afla la Muzeul Judetean.
Strandul Paradis din statiune reprezinta atractia principala de vara a turistilor si ofera un bazin de dimensiuni olimpice cu apa sarata, obiectiv aflat in proprietatea S.C. MONTEORU S.A.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

Pensiune completa in regim meniul zilei: 80 RON/zi
Pat pliant suplimentar: 50 RON / zi
Pat suplimentar in camera dubla: 90 RON/zi
(Copii 0-8 ani pot sta gratuit in camera parintilor)
Animale de companie: 25 RON / animal / noapte
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 05.06.2019



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}