Oferta cazare Hotel Oltenia prin agentia Bye Bye Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Baile Govora la Hotel Oltenia

Hotel Oltenia Hotel Oltenia Hotel Oltenia Hotel Oltenia Hotel Oltenia Hotel Oltenia
Capacitate hotel: 108 camere duble 2* și 3*, 46 garsoniere 3* și 2 apartamente 3*, sală de conferințe cu o capacitate de 100 de locuri.

Restaurante/baruri: Restaurantul Oltenia 2* cu o capacitate de 120 locuri, Restaurantul-Pensiune Oltenia 2* cu o capacitate de 265 locuri.

Tratamente balneare: baza de tratament a hotelului are o suprafață de 1218 mp și o capacitate de 1100 proceduri/zi și este destinată tratării următoarelor afecțiuni: afecțiunile căilor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale și afecțiunilor asociate. În tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase și cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum și nămolul sapropelic de la Ocnele Mari.

Proceduri: balneație cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie, buvete. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Agrement/sport: piscină în aer liber; centru SPA (saună umedă și uscată, piscină, bazin iod, sală de fitness, jacuzzi), sală de fitness cu 20 de locuri, saună cu o capacitate de 10 locuri.

Facilități hotel: capacitate de 422 locuri în camere duble, single și garsoniere, lift, parcare, bază de tratament, magazin, biliard, discotecă, sală de sport, teren de sport, sală de conferințe, seif, restaurant, terasă-restaurant, bar.

Facilități camere: camerele sunt cu balcon sau fără balcon, dotate cu baie cu duș, telefon, TV.

Garsoniera este dotată cu cameră de zi, dormitor, 2 paturi individuale, TV, telefon, baie cu cadă, chicinetă, răcitor.

Servicii masă: în restaurantul hotelului Oltenia, în sistem meniu à la carte.

Facilități copii: copiii între 0-7 ani beneficiază de gratuitate.

Observații: tratmentul include 2 proceduri/zi/persoană și se efectuează în cursul săptămânii, de luni până sâmbătă.

Recomandări afecțiuni: afecțiuni respiratorii secundar reumatismale și afecțiuni asociate. Ca factori naturali de cură se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase și cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum și nămolul sapropelic de la Ocnele Mari.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

SEJUR MINIM 7 ZILE LA BAILE GOVORA – HOTEL OLTENIA 3* CAZARE, MASA,TRATAMENT
Pret: 115 RON
DESCRIERE

Perioada: 01.05.2018 – 15.12.2018

Hotel Oltenia 3* – Baile Govora

Capacitate hotel: 114 camere duble **, 47 garsoniere *** si 2 apartamente ***, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri.

Restaurante / Baruri: Restaurantul OLTENIA ** cu o capacitate de 120 locuri; Restaurantul – Pensiune OLTENIA ** cu o capacitate de 265 locuri.

Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului are o suprafata de 1.218 mp si o capacitate de 1.100 proceduri / zi si este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum si namolul sapropelic de la Ocnele Mari.

Proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie, buvete. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Agrement / Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi), sala fitness cu 20 de locuri; sauna cu o capacitate de 10 locuri.

Tarif in lei / zi / persoana

Servicii

Tarifele sunt valabile pentru pachete de minim 6 nopti.

01.05 – 22.06.2018, 11.09 – 15.12.2018/ 23.06 –10.09.2018

Loc in camera dubla 3*,pensiune completa meniu fix, 4 proceduri de tratament/zi in baza biletului de trimitere (Luni-Vineri): 115 /130
Loc in camera dubla 3*,mic dejun si fisa cont de 30 lei/zi, 4 proceduri de tratament/zi in baza biletului de trimitere (Luni-Vineri):120/140
Loc in garsoniera 3*,pensiune completa meniu fix, 4 proceduri de tratament/zi in baza biletului de trimitere (Luni-Vineri):125/145
Loc in garsoniera 3*,mic dejun si fisa cont de 30 lei/zi, 4 proceduri de tratament/zi in baza biletului de trimitere (Luni-Vineri):130/155

Turistii cazati in hotel vor beneficia de acces gratuit la piscina exterioara si la centrul SPA, in perioada de functionare a acestora. Pentru a beneficia de tratament conform ofertei, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul – tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate. In tariful pentru tratament sunt cuprinse doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare) si patru proceduri de tratament / zi / persoana.

FACILITATI PENTRU COPII (PENTRU MICUL DEJUN BUFET SUEDEZ ):

Un copil cu vârsta cuprinsa intre 0 – 4.99 ani are gratuitate la cazare cu mic dejun , fara pat suplimentar;

Un copil cu varsta cuprinsa intre 5 – 12 ani achita 50% din valoarea micului dejun , fara acordarea de pat suplimentar;

Copiii cu varsta peste 12 ani platesc micul dejun integral.

Pentru copiii cu varsta pana la 12 ani se acorda gratuit 2 proceduri de tratament pe zi, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie si a copiei certificatului de nastere.

Servicii incluse:

- 1 noapte cazare, loc in camere dubla/ garsoniera;

- masa: conform oferta;

- tratament 4 proceduri / zi / persoana (sambata si duminica nu se face tratament).

Servicii neincluse:

- orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.04.2018



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}