Oferta cazare Hotel Ozone prin agentia Anima Holidays

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Baile Tusnad la Hotel Ozone

Hotel Ozone Hotel Ozone Hotel Ozone Hotel Ozone Hotel Ozone Hotel Ozone Hotel Ozone Hotel Ozone Hotel Ozone Hotel Ozone Hotel Ozone Hotel Ozone
Hotelul O3Zone este situat în centrul staţiunii Băile Tuşnad și oferă o piscină interioară şi un centru spa. Restaurantul hotelului serveşte mâncăruri locale şi internaţionale, iar oaspeţii pot savura diverse băuturi la cele 2 baruri.

Toate camerele sunt dotate cu TV LCD şi minibar. Băile private au duş, halate şi articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă o cadă spa şi o terasă panoramică.

Personalul recepţiei este disponibil non-stop. La cerere, oaspeții au la dispoziţie room-service şi prânz la pachet. Hotelul oferă o sală de fitness, 2 saune şi diverse tratamente de masaj şi wellness, la un cost suplimentar.

Lacul Ciucaş se află la mai puţin de 3 minute de mers pe jos de proprietate. Pârtiile din zona de schi Tuşnad sunt la 1 km. Gara locală este la 500 de metri de O3Zone.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

• Tarifele de cazare includ accesul la spa (piscină interioară, jacuzzi, saune şi mini sală fitness). Program funcţionare Spa: marţi-duminică 9:00-21:00, luni 14:00-21:00. Ne rezervăm dreptul de a închide temporar centrul spa pentru efectuarea lucrăilor de mentenanţă. Aceste perioade vor fi comunicate în prealabil partnerilor prin e-mail.
• Pentru perioada 21-26 Iulie 2020 nu avem disponibilitate, toate camerele sunt contractate.
• În perioadele vacanţelor şcolare, şi anume 02-12.01.2020, 03-21.04.2020, 12.06-13.09.2020 precum şi în weekenduri pe tot parcursul anului (ziua de vineri şi sâmbătă) tarifele cu mic dejun nu se aplică. Rezervările pot fi făcute doar la tarifele de demipensiune sau pensiune completă.
• Pentru perioadele speciale: Sărbătorile pascale, Rusalii (ortodoxe şi catolice), 1 Mai, Sf. Maria. Sf. Andrei-1 Decembrie, Crăciun si Revelion se vor aplica tarife speciale de pachet. Nu se confirmă rezervări cu tariful de cazare cu mic dejun.
• Copiii cu vârsta sub 6 ani au gratuitate la cazare şi mese, în cazul în care nu se foloseşte pat suplimentar.
• Copiii cu vârsta între 6-14 ani vor avea planul de mese identic cu cel al adulţilor. În cazul în care nu se foloseşte pat suplimentar, vor achita costul meselor, inclusiv micul dejun. Vezi tarifele serviciilor suplimentare în tabelul de mai jos.
• Persoanele cu vârsta peste 14 ani se consideră adulţi.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.07.2020



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}