Oferta cazare Hotel Philoxenia - Psakoudia prin agentia D.A. TURISM

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Halkidiki Sithonia la Hotel Philoxenia - Psakoudia

Hotel Philoxenia - Psakoudia Hotel Philoxenia - Psakoudia Hotel Philoxenia - Psakoudia Hotel Philoxenia - Psakoudia Hotel Philoxenia - Psakoudia Hotel Philoxenia - Psakoudia
Localizare: la numai 150 m de plaja intinsa, lata, de nisip, amenajata cu umbrele si paturi de plaja a statiunii Psakoudia din Halkidiki-Sithonia. Se afla la 80 km de aeroport si 80 km de Salonic. Complexul va ofera un cadru idilic, fiind inconjurat de pini. In imediata apropiere a complexului se afla taverne, cafenele, magazine, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.

Servicii si facilitati: Restaurant, bar, gradina exotica intinsa, superba, piscina mare cu sectiune pentru copii, zona de joaca copii, billiard, bar, tenis de masa, jocuri de societate, KIDS club cu program dimineata si seara pentru copii 3-10 ani, programe de divertisment si animatie pentru adulti, free WI FI in zona piscinei si a barului de la piscina, parcare gratuita.

Micul dejun si cina se servesc sub forma de bufet cu preparate calde si reci in restaurantul din cladirea principala.

Dotari camere: 155 camere renovate in totalitate in iarna 2017-2018 dispuse in 11 cladiri cu 2 etaje. Toate camerele au vedere spre gradina sau spre padurea de pini si sunt dotate cu baie proprie cu dus, mobilier total nou, telefon, frigider mic, televizor, uscator de par, safe, aer conditionat inclus in pret, balcon sau terasa. Servicii pe camere: curatenie (zilnic), schimbarea asternuturilor si a prosoapelor (la 2 zile).
Tipuri de camere: duble standard (minim 2–maxim 3 persoane) si duble Family cu paturi supraetajate (maxim 2 adulti + 2 copii 11,99 ani).

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Tariful este valabil pentru minim 5 nopti cazare in camera dubla/tripla cu vedere la gradina.
Pentru tarife cazare in camera dubla/tripla superior, camera dubla/tripla cu vedere la piscina, camera cu piscina privata sau suita, va rugam sa solicitati informatii la agentie.

GRATUIT 1 copil 0-11 ani cu 2 adulti in oricare tip de camera;
GRATUIT al 2-lea copil 0-11 ani cu 2 adulti in dubla (2-4 loc) cu vedere la gradina/ piscina si suita.
A 3-a persoana 12-99 ani in dubla/ tripla superior cu vedere la gradina, suita cu vedere la gradina/ piscina: reducere 50%.

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala de calatorie si Asigurarea STORNO (optionale, dar recomandate - se pot emite la agentie);
- Bauturile alcoolice/ non alcoolice la cina;
- Alte servicii optionale;
- Taxa turistica locala: 3 euro/ camera/ noapte va fi achitata de turisti direct la receptie.

Capacitatea de cazare pe tipuri de camere:
 Dubla Vedere la Gradina pentru 2 persoane (suprafata 20 mp).
 Tripla Vedere la Gradina pentru 2-3 persoane (suprafata 20 mp). Acesta camera poate gazdui 2 adulti + 1 copil 0-11 ani, pentru care se poate adauga un pat suplimentar.
 Dubla Vedere la Piscina pentru 2-3 persoane (suprafata 20 mp). Aceasta camera poate gazdui 2 adulti + 1 copil 0-11 ani, pentru care se poate adauga un pat suplimentar.
 Dubla Superior Vedere la Gradina pentru 2-3 persoane (suprafata 24 mp). Aceastea camera are 1 pat dublu + 1 canapea si poate gazdui maxim 3 adulti.
 Dubla 2-4 Vedere la Gradina/ Piscina pentru 2-4 persoane (suprafata 20 mp). Acesta camera are 1 pat dublu pentru 2 adulti si 2 paturi suprapuse pentru 2 copii 0-11 ani.
 Dubla cu Piscina Privata cu Jacuzzi pentru 2 persoane (suprafata 20 mp). Acesta camera se afla la parter are 1 pat dublu pentru 2 adulti si piscina privata dotata cu jacuzzi.
 SUITE vedere la Gradina/ Piscina (suprafata 35 mp) are 1 dormitor cu pat dublu pentru 2 persoane si un living cu 1 canapea extensibila pentru alte 2 persoane. Apartamentul are 1 baie si balcon/ terasa si poate gazdui maxim 3 adulti + 1 copil 0-11 ani.

CONDITII DE PLATA:
30% la rezervare
20% pana in 25/02/2020
50% cu 30 zile inainte de plecare.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.06.2020



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}