Oferta cazare Hotel Pliska prin agentia Sana Center Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Pliska

Hotel Pliska Hotel Pliska Hotel Pliska Hotel Pliska Hotel Pliska Hotel Pliska Hotel Pliska Hotel Pliska Hotel Pliska Hotel Pliska Hotel Pliska
LOCALIZAREA UNITATII DE CAZARE : Hotel PLISKA este complet renovat în 2006, este situat în partea de est a Statiunii Sunny Beach, cea mai mare statiune de pe litoralul Mării Negre. La doar 100 de metri distanţă de plaja cu nisip fin,hotelul este ideal pentru cupluri şi familii. Multe dintre instalaţiile de sport pe apă pot fi găsite în apropiere, inclusiv o şcoală de scufundare, schiuri cu jet si zborul cu parapanta.

DESCRIEREA UNITATII DE CAZARE : Hotel PLISKA este amplasat în Sunny Beach fiind unul din cele mai bune hoteluri.Are toate facilităţile unui hotel din clasa sa.

STRUCTURA DE CAZARE : Hotel PLISKA dispune de 110 de camere duble si 3 apartamente, repartizate pe 4 etaje si sunt dotate cu baie (dus)-wc, aer conditionat, tv sat, telefon, mini bar, safe, terasa.

SERVICII SI FACILITATI : Hotel PLISKA are restaurant cu bucatarie unde se prepara mincaruri traditional bulgaresti si preparate din peste si bucatarie internationala, toate însoţite de o selecţie fantastica de vinuri şi băuturi alcoolice, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita, birou de schimb valutar. Recepţie 24 de ore, ziare, grădină, camere nefumători.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

- Taxa statiune: 7 €/persoana/sejur
- Copii 0-1,9 ani – gratuit
- Copil 2-11,99 ani cazat in dubla cu 2 adulti - 100% reducere cu Mic Dejun (pat suplimentar), pentru Demmipensiune plateste 4 euro / zi, iar pentru Pensiune Completa plateste 8 euro / zi;

CD02
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.05.2018



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}