Oferta cazare Hotel Remisens Premium Grand Hotel Palace prin agentia Places 2 Go

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Cazare in la Hotel Remisens Premium Grand Hotel Palace

Hotel Remisens Premium Grand Hotel Palace Hotel Remisens Premium Grand Hotel Palace Hotel Remisens Premium Grand Hotel Palace Hotel Remisens Premium Grand Hotel Palace Hotel Remisens Premium Grand Hotel Palace Hotel Remisens Premium Grand Hotel Palace
Hotelul Remisens Premium Grand Palace, renovat recent este unul dintre cele mai vechi hoteluri, considerat punct de atracție, este amplasat intr-o clădire frumoasă in stil imperial și pune la dispoziție un centru de wellness și spa. Este situat ideal, pe bulevardul principal și oferă vedere la mare, WiFi gratuit si un restaurant à la carte.

Toate camerele, decorate in nuanțe pastelate includ un TV cu ecran plat și canale prin cablu si o baie privată. Micul dejun tip bufet este oferit in restaurantul elegant cu aer conditionat. La cină oaspetii pot savura preparate culinare cu tematică pe terasa spațioasă, unde se organizează si evenimente muzicale. In lunile de vară proprietatea organizează seri cu program de divertisment bogat.

Centrul de wellness și spa al Hotelului Remisens Premium Grand Palace include o piscină interioară cu apă de mare incălzită și o zonă de relaxare liniștită. Oaspetii au la dispozitie o saună finlandeză si o saună turcească, precum și o varietate mare de masaje si tratamente de infrumusețare. Oaspetii hotelului pot folosi gratuit centrul de fitness dotat cu echipament de ultimă generație.

Chiar vizavi de Hotelul Remisens Premium Grand Palace există o plajă stancoasă, iar la cea mai apropiată plajă cu pietriș se poate ajunge pe jos in numai 10 minute. Oaspetii pot face plimbări pe promenada lungă care face legătura cu satul pitoresc sat Volosko, intr-o parte si cu satul Lovran, in cealaltă parte.

Orașul de importanță istorică Rijeka, unde se află gara si autogara este situat la 13,5 km. Aeroportul Rijeka se află la 45 km.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

preturile sunt pe persoana / pe noapte
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.04.2019



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}