Oferta cazare Hotel Rozmarin Predeal prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Predeal la Hotel Rozmarin Predeal

Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal Hotel  Rozmarin Predeal
Construit inca din anii 1933-1936, Hotelul Rozmarin acum complet renovat si cu o arhitectura aparte va pune la dispozitie 64 de camere si 6 aparamente caracterizate de caldura si confortul unui spatiu in care veti dori sa reveniti.

Decoratiuni personalizate, o atmosfera calda, confort si ospitalitate: iata principalele caracteristici ale spatiilor de cazare pe care Hotelul Rozmarin vi le pune la dispozitie.

Capacitate maxima de cazare: 154 persoane
* 37 matrimoniale
* 20 twin
* 6 triple
* 1 garsoniera
* 6 apartamente

Camerele au baie proprie, uscator de par, sunt dotate cu minibar si TV.

Restaurantul Rozmarin are o capacitate de 220 de locuri, si fiecare moment petrecut aici va aduce un plus de savoare si relaxare. Orchestra noastra va va oferi acompaniamenul necesar pentru cina dvs!

Organizat pe doua etaje (cu un spatiu central comun ce permite comunicare vizuala intre cele doua etaje), cu iesire catre terasa ce ofera privelistea muntilor, restaurantul Rozmarin va va da prilejul sa respirati aerul proaspat al serilor de vara. Iarna insa, va puteti incalzi langa semineul ce ofera o atmosfera de poveste.

O noapte de petrecere si dans? Cocktailuri rafinate? Muzica ? Animatoare? La aceste intrebari, un singur raspuns: Club Rozmarin.

Distractie la maxim, atmosfera incendiara, buna dispozitie… cuvinte ce caracterizeaza Clubul Rozmarin!

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

Predeal este cel mai inalt oras din tara, aflat la altitudinea de 1030 m-1110 m, este plasat pe Valea Prahovei, intre raurile Prahova si de Timis, intr-o depresiune bine adapostita de masivele muntoase Bucegi, Baiu, Piatra Mare si Clabucet. Munţii din jurul oraşului oferã posibilitatea realizãrii unor drumeţiilor de neuitat si totodata a jocurilor de iarna. Sunt disponibile 8 partii de ski cu grade diferite de dificultate, telescaun de la Clabucet Sosire la Clabucet Plecare, teleschi si tele-baby la Clabucet Sosire, Clabucet Plecare, Orizont si Trei Brazi. Pe langa ceea ce ofera orasul Predeal, reprezinta un punct ideal de plecare pentru excursiile in muntii inconjuratori si catre numeroase cabane usor de gasit.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.08.2020



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}