Oferta cazare Hotel Sara`s Sons prin agentia Anima Holidays

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Cazare in Baile Herculane la Hotel Sara`s Sons

Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons Hotel Sara`s Sons

Asa cum spune si numele si cum stim cu totii, Baile Herculane este o statiune internationala si in spiritul acestei traditii, ne dorim a fi destinatia ideala a oricarui turist, de pe oricare meleaguri, in incercarea sa de a se relaxa, odihni sau trata pe meleagurile protejate de legendarul Hercule.

Complexul Sara’s Sons recent complet renovat, compus din 18 camere duble si 1 apartament, un restaurant cu o capacitate de 70 de locuri, 3 piscine exterioare cu apa termominerala sulfuroasa, precum si cu o moderna baza de tratament si relaxare, poate fi alegerea dumneavoastra in orice anotimp, incepand cu 1 februarie 2014.

Pe langa oferta clasica cu un grad ridicat de confort (bar, restaurant, terasa, piscine cu apa termominerala, fitness), noi va oferim si posibilitatea tratarii diverselor afectiuni in baza de tratament proprie dotata cu aparatura de ultima generatie.
Veti gasi la noi o atmosfera intima si placuta, servicii de calitate si flexibilitate in negocierea tarifelor de grup sau a vacantelor prelungite.

Incercam sa reinviem spiritul statiunii de odinioara prin servicii de inalta tinuta, amabilitate, ospitalitate si nu in ultimul rand accesul la miraculoasele binefacatoare ape termale, coroborat cu un tratament de specialitate oferit de terapeuti cu vasta experienta.

Totodata ar mai fi de mentionat ca, desi, suntem situati in mijlocul statiunii, suntem aproape de natura si feriti de viata tumultoasa a marilor aglomerari urbane.

Asadar, va asteptam sa va deconectati la Complexul Sara`s Sons din frumoasa statiune Baile Herculane,"Locul unde te simti bine!".


Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

Tarifele sunt in lei/persoana/noapte si includ contravaloarea micului dejun in valoare de 20 lei/persoana/zi.
Cazarea copiilor sub 10 ani este gratuita daca nu se solicita pat suplimentar.

Minim o noapte de cazare.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 04.03.2020



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}