Oferta cazare Hotel Villa Mare prin agentia Sejour Tours

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Villa Mare

Hotel Villa Mare Hotel Villa Mare Hotel Villa Mare Hotel Villa Mare
Villa Mare va pune la dispozitie apartamente foarte spatioae (intre 44 si 66 mp.) formate din 2 camere, o bucatarie complet utilata, o baie spatioasa si un balcon cu deschidere catre gradina. Se ofera si un studio cu un spatiu generos cu bucatarie si balcon.
Vila este amplasata intr-o zona plina de verdeata la distanta nu foarte mare de plaja. Conexiunea de internet wireless este gratuita.
Curatenia in camera se face o data pe saptamana la inceputul sejurului,.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

PRETUL ESTE VALABIL PENTRU 7 NOPTI IN CAMERA PENTRU 2 PERSOANE CU MINIBUCATARIE , BAIE SI TERASA PROPRIE !!!! La cerere avem si oferte pentru mai putine sau mai multe nopti de cazare in camera pentru 2 persoane sau in apartamentele cu 2 camere , baie, minibucatarie si terasa proprie ,de care dispune vila!!!

AMMOUDIA este un sat pescaresc asezat pe malul Marii Ionice la 10 kilometri spre miazazi de statiunea Parga. Atmosfera generala a localitatii este una de liniste si buna dispozitie, zambete si multa verdeata.

Plaja generoasa arata priviri un nisip fin fara scoici taioase sau bolovani. Intrarea in apa este foarte lina, fundul apei fiind acoperit de acelasi nisip fin ca al plajei. Nu exista arici de mare sau pietre ascutite care sa raneasca piciorul. Fundul marii coboara lin, creste si iar coboara lin. Poti sta in apa cu picioarele pe fund la mare distanta de mal. Toate aceste caracteristici fac ca plaja din Ammoudia sa fie ideala pentru familiile cu copii dar si pentru cei care nu stiu sa inoate. Sezlongurile si umbrelutele de pe plaja sunt oferite gratis daca faci o mica consumatie.

Tavernele cu specific pescaresc servesc in fiecare zi peste proaspat prins de dimineata. Preturile la mancare cu specific grecesc sunt foarte decente. Meniul zilei este de cele mai multe ori o alegere isteata si te ajuta sa primesti mai mult la un pret mai mic.

VILLA MARE va pune la dispozitie apartamente foarte spatioae (intre 44 si 66 mp.) formate din 2 camere, o bucatarie complet utilata, o baie spatioasa si un balcon cu deschidere catre gradina. Se ofera si un studio cu un spatiu generos cu bucatarie si balcon.
Vila este amplasata intr-o zona plina de verdeata la distanta nu foarte mare de plaja. Conexiunea de internet wireless este gratuita.
Curatenia in camera se face o data pe saptamana la inceputul sejurului, prosoapele se schimba zilnic, cosurile de gunoi se golesc zilnic.


Servicii neincluse
aer conditionat in camera 35 euro/camera/sejur
taxa de statiune 7 euro/pers/sejur
asigurare medicala si asigurare storno ( optionale , dar recomandate)
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.07.2019



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}