Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferteHome » Transport » Transport Germania » Transport Deggendorf »

Detalii transport

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Yahoo Messenger: ester_tours
Detalii agentie

Transport Arad - Deggendorf cu Autocar


transport cu Autocar Orase tranzit: Deggendorf
Perioada valabilitate: 22.Feb.2020 - 31.Jan.2021

Pret dus:   75 EURO / persoana
Pret dus/intors:   130 EURO / persoana

Ore plecare:
ora 16.30

Alte informatii:
Transport persoane Arad Deggendorf cu autocar

Transport persoane Arad - Deggendorf cu autocare si microbuze moderne direct la adresa dorita . Curse autocar spre Deggendorf cu plecare din Arad la ora 16.30 Autogara Banu Maracine in zilele de Marti, Joi, Vineri si Sambata .

Transport autocar Arad - Deggendorf cu autocar

Transport Arad Deggendorf cu autocarul.Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Deggendorf , curse regulate cu plecare din Arad . Cele patru curse de transport persoane Arad – Deggendorf se realizeaza cu autocare moderne Mercedes ,Setra de 3 si 4 stele in conditii de maxima siguranta si confort.

Cursa autocar Arad Deggendorf

Cursa de autocar pentru transport persoane Arad Deggendorf are ca obiect principal de activitate transportul international de persoane si colete. Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale Arad - Deggendorf. Fie ca doresti sa vizitezi Deggendorf sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre Deggendorf la preturi promotionale .

Pret Bilet autocar Arad - Deggendorf

Pretul uni bilet de autocar Arad Deggendorf este de 75 euro persoana . . Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Arad Deggendorf beneficiaza de reduceri importante, copii intre 0-2 ani beneficiaza de bilet gratuit daca nu ocupa loc, iar intre 2- 10 ani au 10 % reducere din pretul biletului pentu o calatorie, iar la biletul dus-intors au 50 % reducere . In pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita de 75 kg care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

Conditii Transport Arad Deggendorf

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

- Biletul de transport persoane achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele.
- Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 75 kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Rezerva bilet autocar pe ruta Arad – Deggendorf rapid si simplu, atat telefonic cat si prin sau prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Arad sau in Deggendorf!

Bilete Transport persoane Arad Deggendorf rapid si simplu!

Informatii si REZERVARI la:

Mobil : 0773.908.912
Fix : 0332.086.277
E-mail : office@estertours.ro
Id messenger: ester_tours
Site: http://www.estertours.ro

Pentru disponibilitati si preturi detaliate, va rugam contactati agentia.
Oferta actualizata in data de: 22.02.2020
Rezervare


# #