Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Yahoo Messenger: ester_tours
Detalii agentie

Transport Bucuresti - Londra cu Autocar


transport cu Autocar Orase tranzit: Londra
Perioada valabilitate: 31.Jan.2020 - 28.Feb.2022

Pret dus:   100 EURO / persoana
Pret dus/intors:   - / persoana

Ore plecare:
ora 20:00

Alte informatii:
Transport persoane Bucuresti Londra cu autocar

Transport persoane Bucuresti - Londra cu autocare si microbuze moderne in zilele de Luni,Miercuri,Joi Vineri si Sambata. Curse autocar spre Londra, cu plecare din Bucuresti la ora 20.00 in spate la Gara de Nord Muzeul CFR pe grivitei .

Transport autocar Bucuresti - Londra, cu autocar

Transport Bucuresti Londra, cu autocarul.Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Londra curse regulate cu plecare din Bucuresti . Cursa de transport persoane Bucuresti – Londra, se realizeaza cu autocare moderne Mercedes ,Setra de 3 si 4 stele in conditii de maxima siguranta si confort.

Cursa autocar Bucuresti Londra
Cursa de autocar pentru transport persoane Bucuresti Londra are ca obiect principal de activitate transportul international de persoane si colete. Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale Bucuresti - Londra. Fie ca doresti sa vizitezi Londra sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre Londra la preturi promotionale .

Pret Bilet autocar Bucuresti - Londra
Pretul uni bilet de autocar Bucuresti Londra este de la 100 euro persoana . Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti Londra beneficiaza de reduceri importante,Copii pana in 2 ani gratuit iar intre 2- 9 ani au 50 % reducere din pretul biletului pentu o calatorie, . In pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita de 40 kg care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

Conditii Transport Bucuresti Londra
Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Bucuresti si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

- Biletul de transport persoane achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele.
- Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 40 kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Rezerva bilet autocar pe ruta Bucuresti – Londra atat telefonic cat si prin sau prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Bucuresti sau in Londra
Bilete Transport persoane Bucuresti Londra rapid si simplu!

Informatii si REZERVARI la:

Mobil : 0773.908.912
Fix : 0332.086.277
E-mail : office@estertours.ro
Id messenger: ester_tours
Site: http://www.estertours.ro

Pentru disponibilitati si preturi detaliate, va rugam contactati agentia.
Oferta actualizata in data de: 18.02.2020
Rezervare


# #