Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Yahoo Messenger: ester_tours
Detalii agentie

Transport Drobeta Turnu Severin - Coventry cu Autocar


transport cu Autocar Orase tranzit: Coventry
Perioada valabilitate: 22.Feb.2020 - 31.Jan.2021

Pret dus:   100 EURO / persoana
Pret dus/intors:   180 EURO / persoana

Ore plecare:
ora 07.00

Alte informatii:
Transport persoane Drobeta Turnu Severin Coventry cu autocar

Transport persoane Drobeta Turnu Severin - Coventry cu autocare si microbuze moderne in zilele de Luni,Miercuri,Joi Vineri si Sambata. Curse autocar spre Coventry, cu plecare din Drobeta Turnu Severin la ora 07.00 Restaurant Traverna Sarbului .


Transport autocar Drobeta Turnu Severin - Coventry, cu autocar

Transport Drobeta Turnu Severin Coventry, cu autocarul.Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Coventry curse regulate cu plecare din Drobeta Turnu Severin . Cursa de transport persoane Drobeta Turnu Severin – Coventry, se realizeaza cu autocare moderne Mercedes ,Setra de 3 si 4 stele in conditii de maxima siguranta si confort.

Cursa autocar Drobeta Turnu Severin Coventry
Cursa de autocar pentru transport persoane Drobeta Turnu Severin Coventry are ca obiect principal de activitate transportul international de persoane si colete. Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale Drobeta Turnu Severin - Coventry. Fie ca doresti sa vizitezi Coventry sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre Coventry la preturi promotionale .

Pret Bilet autocar Drobeta Turnu Severin - Coventry
Pretul uni bilet de autocar Drobeta Turnu Severin Coventry, Carlisle, Glasgow este de la 120 euro persoana . Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Drobeta Turnu Severin Coventry, Carlisle, Glasgow beneficiaza de reduceri importante, iar intre 2- 9 ani au 20 E reducere din pretul biletului pentu o calatorie, . In pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita de 50 kg care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

Conditii Transport Drobeta Turnu Severin Coventry, Carlisle, Glasgow

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Drobeta Turnu Severin si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

- Biletul de transport persoane achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele.
- Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 40 kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Rezerva bilet autocar pe ruta Drobeta Turnu Severin – Coventry atat telefonic cat si prin sau prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Drobeta Turnu Severin sau in Coventry
Bilete Transport persoane Drobeta Turnu Severin Coventry rapid si simplu!

Informatii si REZERVARI la:

Mobil : 0773.908.912
Fix : 0332.086.277
E-mail : office@estertours.ro
Id messenger: ester_tours
Site: http://www.estertours.ro

Pentru disponibilitati si preturi detaliate, va rugam contactati agentia.
Oferta actualizata in data de: 22.02.2020
Rezervare


# #