Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferteHome » Transport » Transport Germania » Transport Stuttgart »

Detalii transport

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Yahoo Messenger: ester_tours
Detalii agentie

Transport Timisoara - Stuttgart cu Autocar


transport cu Autocar Orase tranzit: Stuttgart
Perioada valabilitate: 31.Jan.2020 - 28.Feb.2022

Pret dus:   80 EURO / persoana
Pret dus/intors:   140 EURO / persoana

Ore plecare:
Transport persoane Timisoara – Stuttgart cu autocare si microbuze moderne. Curse autocar spre Stuttgart cu plecare din Timisoara in zilele de Marti ,Joi,Vineri si Sambata ora 15.30 de la Autogara Autotim .

Alte informatii:
Transport persoane Timisoara – Stuttgart cu autocar

Transport persoane Timisoara – Stuttgart cu autocare si microbuze moderne. Curse autocar spre Stuttgart cu plecare din Timisoara in zilele de Marti ,Joi,Vineri si Sambata ora 15.30 de la Autogara Autotim .


Transport autocar Timisoara - Stuttgart

Persoanele care doresc sa isi viziteze familia in Stuttgart oferim curse regulate cu plecare din Timisoara . Cursa de transport persoane Timisoara – Stuttgart se realizeaza cu autocare moderne Mercedes ,Setra de 3 si 4 stele in conditii de maxima siguranta si confort.

Cursa autocar Timisoara Stuttgart

Cursa de autocar pentru transport persoane Timisoara Stuttgart are ca obiect principal de activitate transportul international de persoane si colete. Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale Timisoara – Stuttgart . Fie ca doresti sa vizitezi Stuttgart sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre Stuttgart la preturi promotionale .

Pret Bilet autocar Timisoara - Stuttgart

Pretul uni bilet de autocar Timisoara Stuttgart dus este de 80 Euro iar du/intors 140 Euro valabil 6 luni . Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Timisoara Stuttgart, Offenburg, beneficiaza de reduceri importante,copii pana la 2 ani benefciaza de 100% reducere iar intre 2- 12 10% 1 drum si 50% reducere din pretul biletului dus/intors . In pretul biletului sunt incluse ca bagaje trei geamantane in limita de 75 kg care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

Conditii Transport Timisoara Stuttgart

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Timisoara si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

- Biletul de transport persoane achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele.
- Fiecare calator are dreptul la trei bagaje de cala in limita de 70 kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Rezerva bilet autocar pe ruta Timisoara – Stuttgart rapid si simplu, atat telefonic cat si prin sau prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Timisoara sau in Stuttgart !

Bilete Transport persoane Timisoara Stuttgart rapid si simplu!

Informatii si REZERVARI la:

Mobil : 0773.908.912
Fix : 0332.086.277
E-mail : office@estertours.ro
Id messenger: ester_tours
Site: http://www.estertours.ro

Pentru disponibilitati si preturi detaliate, va rugam contactati agentia.
Oferta actualizata in data de: 18.02.2020
Rezervare


# #