TurisMALL
powered by

MOTO GP MALAESYA

Eveniment Sportiv
Perioada: 01/11/2019 - 03/11/2019
Locatia: Malaysia / Kuala Lumpur
Sepang International Circuit

Inaugurat oficial în 1999, circuitul International Sepang a găzduit primul său MotoGP Grand Prix și Formula 1 Grand Prix în același an. Apreciat în mare măsură de fani și de participanti pentru virajele sale rapide și pentru liniile drepte generoase, circuitul este unul dintre locurile preferate ale desfasurarii motorsporturilor.
Oferte pentru acest eveniment:
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Saptamana culturii - Roma
In fiecare an orasul Roma organizeaza asa-numita "Saptamana a culturii" sau Settimana della Cultura,..
Stiai ca?
In antichitate, pentru egipteni, berea era cea mai importanta hrana, iar berea bautura lor favorita?... Oamenii (asemenea animalelor, de altfel) folosesc substante organice complexe ca mijloc de comunicare, adevarate mesaje biochimice care le influenteaza comportamentul sexual si social. Acestia sunt fe...
Dictionar turistic
Taxa de aeroport - Taxa perceputa in beneficiul organismului de gestionare a aeroportului si platita de utilizatorii aeroportului si/sau pasagerii aerieni pentru utilizarea instalatiilor si serviciilor furnizate in exclusivitate de catre organismul de gestionare a aeroportului si care au legatura cu aterizarea, decolarea, iluminarea si staţionarea aeronavei, gestionarea pasagerilor si manipularea marfurilor.
7 recomandari