Circuit Bulgaria 1 zi – Kazanlak - Valea Trandafirilor Plecari: 6.06 (sambata) si 7.06.2020 (duminica) Tarif 140 lei/ persoana

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Bulgaria 1 zi – Kazanlak - Valea Trandafirilor Plecari: 6.06 (sambata) si 7.06.2020 (duminica) Tarif 140 lei/ persoana / 1 zile

» Plecari: 06.Jun.2020, 07.Jun.2020

» Transport: cu Autocar
» Durata: 1 zile
» Pret: de la 140 RON de persoana

» Categorie cazare *

» Traseu: Bulgaria 1 zi – Kazanlak - Valea Trandafirilor


OF 110

Bulgaria 1 zi – Kazanlak - Valea Trandafirilor
Plecari: 6.06 (sambata) si 7.06.2020 (duminica)
Tarif 140 lei/ persoana

Va invitam intr-o excursie de o zi la vecini nostri bulgari pentru a participa la cel mai important festival din Bulgaria. Festivalul trandafirilor se organizeaza in Kazanlak din 1903.
El celebreaza adanca legatura a poporului bulgar cu floarea de trandafir Rosa Damascena si cu toate darurile pe care le ofera aceasta floare, (uleiul de trandafir).
In Kazanlak au loc in aceasta zi mai multe manifestari culturale, artistice si sociale, dans, muzica, folclor, sunt concerte, workshopuri, expozitii si parade.
Festivalul apare ca o parada, ce culmineaza cu incoronarea reginei trandafirilor. Valea Trandafirilor mai este cunoscuta si ca Valea Regilor Traci.
Acest festival se desfasoara in prima Duminica din luna iunie a fiecarui an deoarece atunci se incheie perioada culesului de trandafiri iar acest festival este un omagiu adus fetelor tinere.
Bulgaria este cel mai mare producător de ulei de trandafir din lume. Specia din care se poate rafina uleiul se numește Rosa Damascena (adică trandafirul de Damasc) se spune că a fost adusă în Bulgaria de un judecător turc stabilit la Kazanlak în secolul 13. Are un parfum unic, dulce și foarte puternic, florile fiind întotdeauna roz.

Intalnire in Bucureşti la ora 5:30 - Piata Constitutiei (Bd. Unirii colt cu Bd. Libertatii), in parcarea unde se fac concertele. Plecare la ora 6:00.

• Manastirea Shipka, cu hramul "Nasterea Mantuitorului" se ridica deasupra satului Shipka. Biserica "Sfantul Nicolae" este o adevarata capodopera arhitecturala, construita in stilul traditional rusesc al catedralelor secolului XVII. Biserica, declarata ca monument de cultura, straluceste de la mare distanta datorita bogatului ei mozaic colorat, cat si a auriilor domuri.

• Distileria particulara Damascena, in Skobelevo (complexul etnografic) - Damascena e un complex etnografic, care include distileria unde in timpul sezonului culesului de trandafiri poti vedea cum se face uleiul esential, un rosarium cu sute de soiuri de trandafiri – care mai de care mai colorati și parfumati, un parc, un muzeu etnografic, un gift shop (cu produse cosmetice pe baza de trandafiri și lavanda) și un restaurant cu o gradina minunata, unde multe dintre mese sunt sub bolti de trandafiri cataratori.

• Muzeul Trandafirului din Kazanlak - Institutului pentru Cercetarea Trandafirilor – Plante aromatice si Medicinale aici se pot vedea, diferite unelte si echipamente utilizate atat pentru ingrijirea culturilor de trandafiri cat si pentru extragerea uleiului de trandafir si prepararea diverselor produse pe baza de trandafiri. Sunt expuse diferte marturii si documente ce atesta vechimea, traditia si renumele zonei in cultivarea si “exploatarea” trandafirilor.
Sosire în cursul serii în funcţie de vreme, condiţiile de trafic si formalitatile vamale.


Servicii incluse:
TARIFUL INCLUDE:
• Transport autocar licentiate pentru cursele interne si international;
• Insoţitor de grup.

TARIFUL NU INCLUDE:
• Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (bilet distileria Damascena 5 leva/ persoana);
• Masa de pranz;
• Cheltuieli personale.

NOTA:
• Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 20 lei/ loc;
• Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.
• Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
• Tarifele la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.
• Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre insotitorul de grup pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
• Excursia trebuie achitata integral inaintea plecarii.
• Grup minim 40 turisti.
• Acte necesare – Carte de Identitate (CI) sau pasaport.


Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Platile se pot realiza conform ofertei turistice, in 4 modalitati:
• ONLINE - prin intermediul linkului de plata trimis de catre noi. Puteti opta pentru plata sejurului si in 3 rate - prin intermediul cardurilor de cumparaturi, cu dobanda zero: Banca Transilvania, Card Avantaj
• in agentie (cash sau prin POS)
• prin depunere numerar la banca/ sau prin transfer bancar in conturile Boreal Tours deschise la Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, Credit Europe Bank

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de
promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Oferta din categoria:


 
Bulgaria 1 zi – Kazanlak - Valea Trandafirilor Plecari: 6.06 (sambata) si 7.06.2020 (duminica) Tarif 140 lei/ persoana - 1 zile / 140 RON
Plecare Pana la
06.Jun.2020 06.Jun.2020 Rezervare
07.Jun.2020 07.Jun.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Fara masa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.01.2020
# #