Cyprus, with love !Cred ca din toate locurile pe care am avut ocazia sa le vizitez pana acum , acesta mi-a ramas cel mai apropiat de inima. Un loc unde daca ar fi maine sa ma mut ... as face-o !
Vacanta in Cypru era mult asteptata, dar aveam si multe emotii - era primul meu zbor ... avionul imi dadea reale palpitatii... ma astepta un zbor de 2 ore, urma sa ajung pe seara in Larnaca . Din toate emotiile, pornirea avionului mi s-a parut ceva fantastic, iar zborul dincolo de nori da senzatii pe care poate doar unii dintre noi le apreciem. Larnaca in noapte vazuta de sus este o minunatie de beculete colorate, de vase frumos luminate... . Hotelul unde am fost cazata este central, la nici 10 minute de toate punctele importante .... si bineinteles si de plaja. Cypriotii primesc cu mare bucurie orice oaspete le calca pragul, stiu sa te faca sa te distrezi, sa te simti bine. Asta le aduce un mare plus-sunt oameni calzi, primitori, corecti. Sederea mea in Cypru a fost insotita de soare, de o vreme superba numai buna de plaja si bronzat... O atmosfera extraordinara de care cu trecerea timpului mi-e din ce in ce mai dor .

5972 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.47 din 63 voturi
Comentarii
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii! La ce hotel ai fost cazata si cand anume?

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.