Ski in AustriaO vacanta extrem de reusita, desfasurata in perioada 9 -18.01.2009. Grup mare de 10 persoane, am inchiriat o vila spatioasa, ieftina, utilata complet, aproape de partie in Statiunea Kaprun.
Vremea a fost excelenta.
Partiile sunt extrem de bine intretinute si pe toate gusturile si toate nivelurile de pregatire... Instalatiile de urcat sunt absolut peste tot, telecabine, telescaune, teleskiuri. Preturile la ski-pass sunt 40 euro/zi, sau 30 euro/zi daca iei mai mult de 5 zile. Pentru inchiriat echipament poti beneficia de reduceri deorece mai toate pensiunile/hotelurile/vilele unde te cazezi au contracte cu diferite centre de inchiriat. Preturile sunt acceptabile.
Macarea este putin mai scumpa ca la noi, dar avand in vedere ca statiunea este minunata merita toti banii.
Avand in vedere ca am fost in perioada de dupa sarbatori, nu erau foarte multi turisti in statiune, ceea ce iti oferea posibilitatea sa te "extinzi" in voie :) In ceea ce priveste siguranta, totul este foarte bine pus la punc, sunt amplasate puncte strategice ce beneficiaza de echipament complet de prim ajutor, si am vazut inclusiv 2 elicoptere.

2158 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 3.79 din 14 voturi
Comentarii
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii care sa contina mai multe amanunte!

Comentariul tau: 
Autor Alina Coman


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.