BahreinO tara araba frumoasa, linistita localizata chiar in inima golfului Persic-un arhipelag format din 33 de insule.
Nu este inca o destinatie turistica cunoscuta, chiar multi oameni nici nu au auzit de numele unui asemenea regat, insa s-ar putea sa devina o destinatie de succes peste cativa ani,mai ales ca autoritatile lucreaza intens pentru a-si face cunoscuta tara.
Au foarte multe hoteluri de 4,5 stele, plaje intinse, oameni primitori,temperaturi acceptabile chiar si in sezonul de vara.
Vizitand tara in interes de serviciu nu am reusit sa hoinaresc prea mult , insa am fost placut impresionata de curatenia
capitalei, multitudinea restaurantelor, cartierele traditionale arabesti, parcurile vaste.Am petrecut cateva ore foarte frumoase in Piata Centrala, un amestec de bazaruri unde se pot cumpara de toate pentru toti la preturi foarte bune. In rest sunt de admirat moscheile, fortaretele, precum si diferitele lucrari de arhitectura inspirate din istoria traditionala a tarii.

1280 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.50 din 10 voturi
Comentarii
18-06-2009
aproape ca-mi dau lacrimile ! (numai din ce-mi imaginez ca surprindeai) .... ferice de tine!... si "vad" destul de bine, de scris ai scris putin, fata de cat te-a impresionat ... si asa este........ iar de-ar fi cum, in secunda doi m-as imbarca catre acolo .... ma tot bate gandul cum sa-mi "arabesc" o camera (sunt la faza cu zugravitul casei ..ha-ha...) ...fain!
06-08-2009
As vrea si eu sa ajung in Bahrein. Cu ce firma de turism ati ajuns acolo si cat costa? Sotul meu este din Egipt si am tot vizitat Cairo-ul si acum vreau sa ajung mai incolo, in Oman , Bahrein, etc Lucia Hussein Abdou
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii care sa contina mai multe amanunte!

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.