Home » Impresii de vacanta » Impresii Romania »

Hotel Slatina Din Olimp Este Un Hotel Mizerabil

Cont turist Cont agentie Cont hotel

Hotel Slatina din Olimp este un hotel mizerabilHotel Slatina din Olimp, un hotel mizerabil. Singurul lucru bun sa zicem este piscina. Am avut un sejur in luna august 2010 de 5 nopti din care am reusit sa stau doar 4 intrucat m-am intors de urgenta acasa, fiica mea de 5 ani avand toxiinfectie alimentara cu temperatura 39.9.
Ce pot recomanda mai ales familiilor care au copii este sa nu mearga la acest hotel din varii motive. Mancarea este groaznica, supele sunt apa chioara, desertul intotdeuna un pachet de biscuiti sau napolitane cu glazura de ciocolata topita, un focar pentru toxiinfectie alimentara. In ce priveste sala de mese de la hotel Craiova, o puteti considera si o sala de sauna totodata. Este chiar nebunesc sa iei masa, o supa fierbinte intr-un spatiu fara aer, o caldura sufocanta. Daca soliciti o masa pe terasa, din motive lesne de inteles, ti se comunica ca acele mese sunt doar pentru cei care au bonuri valorice si cei care platesc masa cash. Ceilalti fraieri care au meniul fix, adica care bineinteles au platit anticipat totul, pot sa suporte conditiile infecte. Sala de mese este ca o cazemata, in care nici macar un geam nu se deschide.
In ce priveste camerele hotelului Slatina sunt imbacsite de miros de mucegai si cu o umiditate maxima. Hainele transpirate nu se pot usca nici macar in 5 zile. Te intorci cu ele la fel cum au fost cand le-ai dat jos ca sa te schimbi. In camera poti sta doar noaptea cand esti frant de oboseala si te duci ca sa pui capul direct pe perna si sa adormi.
Gandaci gasesti in mare parte prin baie si camera. Nu ai posibilitatea de a avea un aer conditionat nici macar contra cost ca sa nu spun ca nici macar la receptie nu gasesti asa ceva. Asternuturile se schimba la 3 zile.
De dat cu aspiratorul, e adevarat ca o fac in fiecare zi. Probabil asa mai extermina din gandaci.
Personalul sa spunem ca este servil la suprafata.

Apeland apoi firma de turism *** care mi-a rezervat biletele ca sa fac o reclamatie privind pachetele turistice comercializate de ei, mi-au spus ca ei nu raspund pentru ce se intampla acolo si ca toata responsabilitatea conditiilor oferite de hotel si toxiinfectia copilului este vina mea....
Asa zic si eu, turism in Romania. Sa zicem ca platesti mai putin in exemplul meu, insa apoi decartezi la farmacii ca sa te refaci dupa o asa aventura. Daca aveti copii, daca nu suportati mirosul persistent de mucegai, aburul / umiditatea si daca tineti la sanatatea dvs, va recomand sa ocoliti acest hotel. In final cu banii care ii dai pe doctori si doctorii, plus suferinta pe care o inghiti, te duc la costuri mult mai mari. Mai mult, oricum, daca se intampla sa te imbolnavesti, nimeni nu e raspunzator intrucat bineinteles, e doar vina ta ca ai ajuns acolo

614 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.33 din 6 voturi
Comentarii
21-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta!Te mai asteptam si cu alte impresii! Totodata, te rugam sa nu mai mentionezi numele vreunei agentii/firme de turism, reclamele nefiind acceptate pe site. Iti multumim pentru intelegere!

Comentariul tau: 
Autor Pap Alesia


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.