Home » Impresii de vacanta » Impresii Romania »

Pensiunea Sfantul Nicolae Din Alunis

Cont turist Cont agentie Cont hotel

Pensiunea Sfantul Nicolae din AlunisComuna Alunis este o comuna, in judetul Prahova, aflata la 12 Km. Distanta de Slanic (Prahova) si la 45 distanta de Ploiesti.

Aici se afla si pensiunea despre care va vorbesc acum si unde am fost cazat pe 8-9 iunie, Pensiunea Sfantul Nicolae, clasificata la 3 margarete. Pot sa va spun ca am fost foarte incantati toti 21 (EXACT douazeci si unu) de elevi care sustineam proba practica (examenul de ghidaj) de tot ceea ce-am gasit aici. Cine stie poate si fiindca este in administrarea unei agentii de turism, pensiunea beneficiaza de un management excelent si toti turistii vor fi incantati de ceea ce vor gasi aici.

Cand am ajuns noi era o liniste in care auzeai si respiratia veveritelor din padurea de langa pensiune, dupa ce autocarul s-a golit si toti ne-am instalat in camere am revenit in livingul pensiunii si problema cu linistea apasatoare s-a rezolvat imediat. Boxele au inceput sa sune, masa de ping pong s-a intins si galeriile au aparut imediat, mingea de fotbal a inceput sa se rostogoleasca de la unul la altul; ce mai incolo si incoace sosirera ?poluatorii? sonor sa trezeasca Alunisul la viata.

Recunosc pensiunea e putin ascunsa (poate asta o scoate in evidenta) dar faptul ca se afla in vecinatatea scolii din Alunis si ca in comuna sunt multe indicatoare catre pensiune va va face sa o gasiti relativ usor. Bucutareasa Ionelia si Ionut administratorul pensiunii nu vor precupeti niciun efort pentru ca sederea dumneavoastra sa fie una de mare exceptie. Mentionez ca oficial pensiunea are 6 camere duble insa paturi suplimentare si extensii pot rezolva (cum spuneam) chiar si-un grup de aproximativ 21 de persoane adulte.

Am cautat in cele doua zile un paianjen, un gandacel, o scama, ceva sa fiu si eu nemultumit dar am fost nevoit sa ma declar superincantat de curatenia pe care am gasit-o aici la Sfantul Nicolae. Mancarea la fel, ca in reclama pensiunii ?Va recomandam din bucataria casei, bucate proaspete pregatite ca de bunica in placerea ei de a-si primii oaspetii cu supa de galusti. ? Mancarea este exceptionala, efect amplificat, zic eu, de aerul puternic de munte. Nu uitati nici de excursiile pe care le puteti face de aici: Slanic (Mina de Sare, Grota Miresei, Muntele de Sare, Muzeul Sarii), Valenii de Munte (Muzeul Memorial Nicolae Iorga, Muzeul Natura Vaii Teleajenului, Muzeul de Arta Religioasa) Manastirea Sfantul Antonie Cel Mare (din Malaiesti) si/sau Manastirea Zamfira.

Si voi incheia cu recomandarea de merge si dumneavoastra aici la Pensiune Sfantul Nicolae din Alunis, cu siguranta veti gasi exact ceea ce cautati de mult timp la o pensiune!!!

Sfatul meu: mergeti la Pensiunea Sfantul Nicolae din Alunis, NU veti regreta!!!

662 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 3 din 2 voturi
Comentarii
17-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te rugam sa ne precizezi in ce an ai fost la aceasta pensiune (poti edita impresia pentru a o completa). De asemenea, te rugam ca pe viitor sa scrii impresii de vacanta care nu au mai fost postate si pe alte site-uri de turism. Te mai asteptam si cu alte impresii!

Comentariul tau: 
Autor Robert Codescu

Vezi alte articole


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.