Kusadasi un oras frumosNu stiu cu ce sa incep cu descrierea despre hotel, statiune sau ce am facut acolo.
O sa va spun despre toate acestea. Nu sunt o persoana care pune pret pe lux in vacanta, ci pe a vedea cat mai multe din locatia si imprejurimile unde ma duc.
* Despre hotelul Panoram Esat: pentru mine a fost ok. Este in oras si asta pentru mine a fost cel mai bine fiindca pana in centru facem 15 min pe jos. Restaurantul situat la etajul 6 al hotelului iti ofera o panorama de vis, o vedere asupra portului si centrului din Kusadasi. Servirea este buna mancarea , repet ca eu nu sunt mofturoasa, a fost ok dar daca vreti doar sa stati si sa mancati va recomand 4-5* la noi la 3* e un hotel mai modest, dar curat si cochet.
* Despre oras cum va spunea mai sus noi am avut privilegiul de a sta mai aproape de centru si ne plimbam in fiecare seara pe jos pana acolo dar la intoarcere luam ce-i drept, maxi-taxi, fiindca era o panta de urcat si dupa cateva ore de plimbare nu mai eram in stare de urcat dealul. Orasul iti ofera tot ce vrei, magazine deschise cred ca pana noaptea tarziu, terase la tot pasul si ceea ce ne-a bucurat pe noi mult ca puteam sa ne plimbam singure fara teama pana la orice ora voiam. Transportul in statiune era f. bine pus la punct cu maxi-taxi si taxiuri. Noi ne-am plimbat cu maxi-taxi sau tuktuk cum spun ei care era ieftin 1.5 lire.
* Acum sa va povestesc ce am facut noi in vacanta de 8 zile si am facut excursii cred ca putine sfaturi pentru cei care se vor duce sunt oricand binevenite.
* am vizitat insula Samos din Grecia, Pamukkale si Efesul am impresii separate despre acesta excursii.
* intr-o zi am facut scufundari ceea ce ne-a placut foarte mult. Desi fricoasa am avut un instructor care nu m-a lasat sa renunt. E o experienta frumoasa pe care am s-o gust din plin a doua oara.

3004 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.36 din 14 voturi

Comentariul tau: