Home » Impresii de vacanta » Impresii Turcia »

Vacante Ideale Pentru Familii Cu Copii Mici

Cont turist Cont agentie Cont hotel

Vacante ideale pentru familii cu copii miciCu mare caldura recomand tuturor resorturile de 5* UAI pentru toti cei ce au copii mici. Am fost in 3 ani consecutiv in Turcia, respectiv in Belek, hotel Cornelia Diamond, Lara ,Hotel Miracle si Alanya, Crystal Admiral. Atat noi cat si copii s-au simtit foarte rasfatati si relaxati...locuri de joaca multiple, bazine cu tobogane atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, piscine, baruri si locuri de luat masa atat in incinta resortului cat si pe plaja, amfiteatru cu program in fiecare seara, care avea in deschidere minidisco , animatori atat pe parcursul zilei cat si in programul de seara, curatenie impecabila atat in hotel cat si la restaurante si plaja, mancare din belsug pentru toate gusturile, si, ce m-a impresionat e faptul ca aveau o sectiune pentru mancare dietetica.
In seiful din camera se pot pastra toate bunurile de valoare, deoarece in sistemul UAI nu ai nevoie de bani.
Plajele sunt foarte ingrijite, cu nisip sau pietris, sezlonguri cu saltelute, prosoape de plaja, umbrele din stuf sau chiar parasolare in marea parte a plajei ce tine de hotel, unele au chiar si ponton. Puteti profita si de terenurile de tenis, minigolf si alte locuri destinate distractiei pe timpul zilei, cat si de piscinele interioare si sectiunea Spa (ex. hamam) si Fitness, sau puteti opta pentru excursiile pe care vi le prezinta ghidul care va insoteste de la aeroport la hotel si retur.
Asadar, chiar daca preturile sunt destul de mari, dupa ce ajungi acolo si te destinzi de toate grijile, te intorci cu o amintire foarte placuta, bateriile incarcate si iti doresti sa revii.
O vara placuta tuturor!

400 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota din voturi

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.