Home » Impresii de vacanta » Impresii Grecia »

Leptokaria - Dezamagire Totala !

Cont turist Cont agentie Cont hotel

Leptokaria - dezamagire totala !Anul trecut am fost in Grecia la Paralia Katerini cu Agentia*** si m-am simtit minunat motiv pentru care am ales sa merg si in acest an cu aceeasi agentie, dar de data aceasta in Leptocaria. Statiunea este frumoasa, marea este excelenta, dar cazarea a fost mizerabila. Camerele din oferta nu apartineau hotelului Balcan Helas, ci Balcan Sun, doar piscina pozata era a lui, dar ce folos pentru ca era mica si murdara. Micul dejun era doar in oferta pentru ca restaurantul este doar de forma neavind bucatari.
"Insotitorul de grup" in persoana d-nei Mandita a fost doar pentru a ne stoarce de bani la excursiile optionale si la tavernele pe unde ne ducea sa mincam "bine si ieftin"(vorba vine). Explicatii ne dadea doar in autocar pentru ca apoi cauta sa scape cit mai repede de noi lasindu-ne singuri sa descoperim daca ceea ce ne-a spus corespunde cu realitatea. Anul trecut am avut ca "insotitor" un tip Vlad ce ne dadea o multime de amanunte si il ascultam cu totii fermecati.
Autocarul cu care am calatorit a fost nu de trei stele ci de second hand, pentru ca nu i-a functionat nici instalatia audio nici cea video si ca sa fie tacamul complet s-au infundat si filtrele de motorina asa incat s-a oprit de vreo 5 ori si astfel am ajuns cu 4h mai tirziu la destinatie. Desi ne-am certat cu cei de la agentie nu ni l-au schimbat nici macar pentru intoarcerea in tara spunind ca "cine vrea urca in autocar si cine nu n-are decit sa se descurce". Frumos , nu?
Deci, daca vreti sa va recreati cu adevarat in vacanta nu alegeti agentia ***!
Vacanta placuta !

2181 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.92 din 12 voturi

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.