Home » Impresii de vacanta » Impresii Grecia »

Ocoliti Hotelul Pelli Din Halkidiki

Cont turist Cont agentie Cont hotel

Ocoliti hotelul Pelli din HalkidikiDe fapt impresia a fost NEGATIVA! o oferta all inclusive avea de fapt 2 feluri de mincare aduse la masa( cei cu copii mare grija, unele nu sint indicate copiilor), pe o fata de masa foarte murdara.
Intr-o zi am luat fata de masa si i-am aratat-o patronului intrebindu-l daca acasa el maninca pe asa ceva. Ca urmare, o zi intreaga unele mese au stat fara fata de masa pt ca nu avea cu ce sa le schimbe.daca ajungeai dupa 8.30 la masa nu mai prindeai cafea, inghetata se servea doar pt copii,1 ora pe zi, cafeaua la fel, iar in ultima zi mezelurile erau cele ramase de peste saptamina, inclusiv mucegaite pe margine. a fost o saptamina chinuita pe o gramada de bani.
Locatia e dragutica, dar mincarea aproape inexistenta si jegul de pe mese m-au determinat sa scriu aceste rinduri.

2253 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.66 din 9 voturi
Comentarii
28-05-2009
Cred ca e o mare diferenta intre "allinclusive" de la greci si ce de l aturci de exemplu, am avut si eu o experienta de genul allinclusive la greci ..horror !
28-05-2009
Nu va luati la greci ca nu merita
11-07-2009
Si noi am trait o eperienta similara la greci. La un hotel de 4 stele am cerut "grill pork" in limba engleza (pe care nu o stia nimeni de acolo) si ne-au adus in scarba ce credeti: o jumatate de cap de porc fiert (cu urechi si dinti, etc) pe care era presarata putina boia. Asta se intampla in orasul Seres, asa ca aveti mafe grija. A trebuit sa platim pt ca nu am avut incotro, dar am taiat capul in felii, l-am umplut cu sare si piper sa nu mai poata prosti pe cineva. Nu va spun ca piscina era groaznica, fara apa in ea si lasata in ruina. Pretul camerei destul de piperat. Preferam Turcia unde am fost 4 ani la rand si ne-am simt rege si regina pe banii nostri. Este etraordinar cum stiu sa isi vanda marfa si sa faca comert (nu mai vorbesc de turism).
23-07-2009
imi schimb si eu parerea cred ca renunt la greci si merg la turci

Comentariul tau: 
Autor Adina Danci


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.