Skiathos, vacanta perfecta!Skiathos este o insula mica in Marea Egee care apartine Greciei. Face parte din grupul insulelor Sporade. Se afla aproape de Skopelos si consta dintr-un oras principal Skiathos si comunele Koukonaries, Kanapitsa, Vromolinos si Troullos. Se poate ajunge cel mai bine cu avionul ? sunt agentii care pun la dispozitie Charter o data pe saptamana ? costa 750 de euro transportul si cazarea. Pista e foarte scurta dar pana acum n-au fost incidente, poate doar emotii. A patit-o colegul Donovici din Protv, http://dono.ro/intoarcere-emotionanta. Insula are peste 70 de plaje iar orasul este un port care gazduieste navele mici si de unde se ia feribotul spre Skopelos, Volos, Agios Konstantinos si restul Greciei. Intre plajele care fac senzatie se numara Kukunaries ? e in primele zece din Europa in ce priveste nisipul ? si Lalaria ? acolo se ajunge numai in anumite zile cand vremea permite acest lucru ? costa 25 de euro de persoana ? include si un tur al pesterilor ? Dark Cave, Blue Cave etc ? sunt de fapt scobituri in malul stancos si practic nu e nimic de vazut, dar plimbarea merita banii fara discutie.


2156 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.66 din 9 voturi
Comentarii
29-05-2009
Am fost pe aceasta minunata plaja Kukunaries, intradevar merita toti banii !Nisipul parca era din aur , padurea de pini , apa foarte curata, etc. Mergeti cu incredere pe insula Skyathos!
10-06-2009
Da, e ceva de vis. ***
22-02-2012
Lucian Cambesteanu, te rugam ca pe viitor sa nu mai faci trimiteri la site-uri sau blog-uri cu continut turistic! Multumim pentru intelegere!

Comentariul tau: 
Autor Lucian Cambesteanu

Vezi alte articole


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.