Home » Impresii de vacanta » Impresii Grecia »

Zakynthos - Hotel Eleon Grand Resort & Spa, Vacanta Cu Peripetii

Cont turist Cont agentie Cont hotel

Zakynthos - Hotel Eleon Grand Resort & Spa, vacanta cu peripetiiNe-am petrecut vacanta in Grecia, insula Zakinthos, la Eleon Grand Resort & Spa......locatia-clasata la 5 stele, pretul-pe masura, in luna iunia 2010!!!
Cind am ajuns acolo-ce sa vezi! camerele pe care noi le-am rezervat, adica camere familiale nu erau gata, adica nu erau CONSRUITE!!!
De la receptie, ne dau alte camere-superioare celor rezervate de noi-zic ei, dar, a noastra era in fata liftului, exact deasupra restaurantului. Era un zgomot infernal din restaurant, scaune trase, galagie....ce mai!
Am cerut alta camera-nu mai aveau, normal!
In fine, dupa un scandal monstru (norocul nostru a fost ca am luat biletele printr-un operator de turism german si au sunat cei din Germania la hotel) cu managerul hotelului, ni s-a schimbat camera, cu scuze si tot tacimul....
Mai departe: plaja hotelului, descrisa ca nisipoasa era plina de pietre si cred ca era de 10 m lungime, cu totul, club pentru copii-nici vorba, nici macar televizoarele nu functionau, iar discoteca se tinea in holul principal al hotelului pentru ca locatia care era prevazuta pentru aceasta acivitate nu era gata, de asemena....
Singurul lucru oarecum in regula a fost mincarea....
Astfel ne-am petrecut vacanta-care trebuia sa fie de 5 stele-la un hotel in constructie....aviz amatorilor!!!

4896 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.75 din 12 voturi
Comentarii
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii!

Comentariul tau: 
Autor Cristea Ana


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.