DubaiSuuuper! O alta lume! Imi venea sa plang cand s-a terminat sejurul!
Am fost acolo in 2007. Eu am locuit intr-o vila dintr-un cartier rezidential de lux, unde era o liniste si o curatenie de neimaginat (avand in vedere ca totusi este un desert!!!!!!!!) Curatenie era si pe santierele pe langa care am trecut: parca se matura non-stop! Impresionant!
Siguranta pe care am simtit-o acolo nu am intalnit-o in nici un alt oras! Oamenii sunt in stare sa treaca pe celalalt trotuar ca sa nu ai senzatia ca te deranjeaza!
Totul acolo e de basm! Merita vazut! Din punctul meu de vedere, 1 saptamana nu este de ajuns! Mall-urile nu numai ca sunt pline de lucruri, ele insele sunt locuri de vizitat! Mie Batuta mall mi-a placut mai mult decat Emirates Mall. Este construit ca si cand ai fi pe strazi din India, China, Persia, Andaluzia (parca) si nu mai retin ce alt tinut- este foooarte mare...la un moment dat ma pierdusem....
Iar safariul cu jeep-ul in desert este o experienta de neuitat... dupa safari se organizeaza o tabara in desert unde se servesc mancaruri specifice si un program artistic.
Au o autostrada cu cate 6 benzi pe sens!!!!!!!
Chiar as mai vrea sa ajung acolo, sa merg si in Abud Abi, ca nu am avut timp atunci.
Restaurantele nu sunt scumpe, iar apa plata este oferita gratuit!!! In desert! :)

1207 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 4.50 din 6 voturi
Comentarii
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii!

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.