Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Oferte speciale > Oferte speciale Austria >

Revelion Praga si Viena-29.12.2018!!!

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon
Nu uita sa spui agentiei ca ai gasit oferta pe Infoturism.ro pentru a beneficia de pretul din oferta.
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion Praga si Viena-29.12.2018!!!


Nenominalizat 3*

Oferta expira in data de: 15.Dec.2018
Pret: 450 EURO / de persoana
Durata: 6 nopti
Perioada de calatorie: 29.Dec.2018 - 04.Jan.2019
Destinatia: Austria / Viena
Transport: cu Autocar
Galerie poze
Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:

-transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
-6 nopti cazare in hoteluri de 3 si 4* astfel: 2 nopti Budapesta, 3 nopti Praga, 1 noapte Viena;
-mic dejun;
-tururi panoramice in Budapesta, Brno, Praga, Bratislava si Viena;
-insotitor roman de grup.
Servicii neincluse:

NU SUNT INCLUSE:

-intrarile la obiectivele turistice;
-excursiile optionale;
-masa festiva de Revelion (optionala);
-asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie .
Descriere oferta:
ZIUA 1

BUCURESTI NADLAC BUDAPESTA (850 KM) Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari din orasele de pe traseu; de asemenea, la cerere se pot realiza transferuri din orasele apropiate, in limita disponibilitatilor). Dupa masa trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. Spre seara sosire la Budapesta. Cazare si odihna in zona Budapesta la hotel Airport Hotel Budapest 4* (sau similar). Seara, transfer cu autocarul de la hotel in centrul capitalei maghiare, pentru timp liber in pietele de Craciun sau, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare intre Buda si Pesta: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 35 EURO/persoana, minim 20 platitori. Intoarcere la hotel.
ZIUA 2

BUDAPESTA BRNO PRAGA (589 KM) Dupa micul dejun, vom face un tur panoramic al orasului Budapesta cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Deplasare cu autocarul la Brno, Capitala Moraviei si al doilea oras ca marime din Cehia, important centru universitar. Tur panoramic de oras: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase catedrale gotice, Primaria, Catedrala Sf. Petru si Pavel cu o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Spilberk. Continuam traseul spre Praga. Cazare Top Hotel Prague 3* (sau similar).
ZIUA 3

PRAGA tur de oras Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de cca 3.5 ore, cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske NAAmestAdz'''' (oprire la ora fixa pentru spectacolul papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh) si Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), strada de aur (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Timp liber la dispozitie, in Praga. Recomandam Piata de Craciun din centrul vechi. Cazare la acelasi hotel. Seara va propunem optional cina festiva de Revelion la restaurant. Pret informativ: 100 EURO/ persoana poate suferi modificari.
ZIUA 4

DRESDA FLORENTA ELBEI (optional) Mic dejun. Timp liber in Praga, sau optional excursie la Dresda, orasul lui August cel Puternic, cunoscut in istorie drept Regele Soare al Saxoniei. Orasul se mai numeste si FlorenLLa de pe Elba, la inceputul secolului al XVIII-lea devenind o metropola a artelor de rang european. Marturie stau somptuoasele edificii baroce: Cladirea Operei Semper, Cladirea Palatului Zwinger, Catedrala Catolica din Dresda (Katholische Hofkirche), Palatul Regal (Dresden Schloss), Biserica Maicii Domnului (Frauenkirche). Tur pietonal in centrul vechi, timp liber pentru pentru cumparaturi si masa. Pret informativ: 35 EURO / persoana, minim 20 platitori. Intoarcere in Praga si timp liber la dispozitie in centrul vechi. Seara cazare la acelasi hotel.
ZIUA 5

PRAGA VIENA (295 KM) Mic dejun. Plecam spre Viena. Sosire in capitala Austriei in jurul pranzului. Acest oras este de mult timp unul dintre centrele culturale recunoscute ale lumii, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Timp de 3 ore vom face turul panoramic al Vienei. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate se numara: Opera, Monumentul lui Johann Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber (recomandam cumparaturi pe strada Mariahilfer si vizita in pietele de Sarbatori). Cazare Austria Trend Hotel Bosei Viena 4*.
ZIUA 6

VIENA BRATISLAVA BUDAPESTA (244 KM) Mic dejun. Dimineata vom preda camerele si vom incepe programul. Prima oprire va avea loc la Schonbrunn, iar pentru turistii care nu doresc vizita la palat, recomandam plimbarea in parcul si gradinile acestuia. Plecam spre Budapesta iar pe traseu vom face o scurta oprire la Bratislava. Scurt tur panoramic cu autocarul, dar si pietonal, in cadrul caruia vor putea fi admirate: Noul Pod simbolul orasului modern cu restaurant construit intr-un stil futuristic situat in varful unui turn inclinat, Castelul Bratislavei, Piata Vechii Primarii. Vom continua itinerariul spre Budapesta, unde vom sosi in cursul serii. Cazare la Park Inn By Radisson Budapest 4* (sau similar). Timp liber la dispozitie. Seara, optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII (Tarif informativ: 35 EURO/ persoana).
ZIUA 7

BUDAPESTA BUCURESTI (850 KM) Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti tranzitand Arad Deva Sibiu Pitesti. Sosirea in Bucuresti este prevazuta seara tarziu (sunt prevazute debarcari si in orasele de pe traseu).
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.11.2018Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro