Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Amsterdam >

Sejur Hotel Mercure Centre Canal District

Sejur in Amsterdam la Hotel Mercure Centre Canal District

Hotel Mercure Centre Canal District Hotel Mercure Centre Canal District Hotel Mercure Centre Canal District Hotel Mercure Centre Canal District
Situat în inima orașului Amsterdam, Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District se află pe o stradă liniștită, lângă centura de canale. Oferă camere confortabile și WiFi gratuit într-o reședință autentică. Utrechtsestraat și Leidseplein sunt la 800 de metri de proprietate.

Oaspeții pot lua micul dejun în pat. Toate camerele au TV cu ecran plat și facilități gratuite pentru prepararea de cafea și ceai.

Interiorul acestui hotel tip boutique creează o atmosferă caldă și primitoare, îmbinând trecutul cu modernitatea. Barul confortabil servește cocktailuri și o varietate de vinuri.

Stațiile de tramvai Vijzelstraat și Weteringcircuit sunt la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de hotel. Teatrul De la Mar și Paradiso, unde se organizează concerte, sunt la 600 de metri. Piața Dam, Palatul Regal, Casa Anne Frank, Rijksmuseum, Muzeul Van Gogh și Stedelijk Museum sunt toate accesibile pe jos.

Amsterdam centru este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de mers pe jos, vizitare și arhitectură.