Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Atena >

Sejur Hotel Ilissos

Sejur in Atena la Hotel Ilissos

Hotel Ilissos Hotel Ilissos Hotel Ilissos
Situat la 1,5 km de Acropole, Ilissos este un hotel de 4 stele şi oferă un bar în grădina de pe acoperiş, cu vedere la Parthenon. Staţia de metrou şi de tramvai Sygrou este la 10 minute de mers pe jos.

Toate camerele sunt elegante şi izolate fonic. Acestea includ aer condiţionat, TV prin satelit şi un radio. Frigiderul şi minibarul sunt dotări standard. Au şi birou.

Hotelul Ilissos are un restaurant care serveşte preparate mediteraneene şi internaţionale. Micul dejun tip bufet este servit zilnic. Este disponibil şi room service.

Recepţia are program nonstop, iar personalul acesteia poate oferi informaţii de călătorie şi poate facilita închirieri auto şi de biciclete. Se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele hotelului.

Hotelul Illisos este uşor accesibil prin intermediul tuturor mijloacelor de transport, oferind oaspeţilor acces rapid spre şi din fiecare parte a oraşului şi spre numeroasele sale atracţii. Plajele din Atena sunt la doar 4 km. În apropiere este o parcare publică gratuită.


# #