Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Insula Creta >

Sejur Hotel Grecotel Amirandes

Sejur in Insula Creta la Hotel Grecotel Amirandes

Hotel Grecotel Amirandes Hotel Grecotel Amirandes Hotel Grecotel Amirandes Hotel Grecotel Amirandes Hotel Grecotel Amirandes
Hotelul se afla in statiunea Gouvai.

Grădini parfumate, scăldate de ape de azur şi lagune mărginite de palmieri, care trec ca un vârtej de terase de piatră naturală sunt semnele distinctive ale acestui complex relaxant şi, cu toate acestea, sofisticat, de la malul mării, care oferă cele mai înalte standarde de lux mediteranean.

Grecotel Amirandes ocupă o întindere de coastă superbă, care se unduieşte uşor în jurul a 2 golfuri cu nisip auriu fin, scăldate de de ape cristaline. Este o poziţie perfectă, oferind acces facil la Aeroportul Internaţional Heraklion şi situl arheologic celebru în toată lumea de la Palatul din Knossos.

La hotel, bazinul principal cu apă de mare, de dimensiuni olimpice, îşi aşteaptă oaspeţii în grădină, în timp ce paradisul plajei, perfect pentru a vă bucura de soare sau pentru plimbări relaxante, vă stă la picioare. Pentru şi mai mult răsfăţ, spa-ul Elixir este un sanctuar pentru simţuri, cu un centru de fitness, saună şi o selecţie de terapii şi tratamente.


# #