Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Delta Dunarii >

Sejur Pensiunea Eden

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Delta Dunarii la Pensiunea Eden - 3 nopti

 Pensiunea Eden  Pensiunea Eden  Pensiunea Eden  Pensiunea Eden  Pensiunea Eden  Pensiunea Eden  Pensiunea Eden  Pensiunea Eden  Pensiunea Eden  Pensiunea Eden
Cazarea in Crisan, Delta Dunarii

Se face in Pensiunea Eden, in conditii de 4****. Este o pensiune cu mare traditie in aceasta zona, cu o reputatie foarte buna, ce ofera servicii de cea mai buna calitate.

Prezentarea locatiei:

Pensiunea EDEN este situata in Crisan, localitate in care se desfasoara, cel mai adesea, majoritatea escapadelor in Delta Dunarii.

In mai 2014, la Eden se inaugureaza noua piscina! O piscina foarte moderna, mare, incalzita, cu sistem de filtrare foarte avansat.

Pensiunea EDEN dispune de 10 camere si 2 apartamente cu 24 locuri de cazare. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, baie cu cabina de dus si uscator de par, televizor, cablu TV, telefon, frigider.

Pensiunea este echipata cu centrala termica ce asigura apa calda permanenta si incalzire centrala pe timpul perioadelor friguroase. Pensiunea dispune de bar, restaurant si terasa cu o capacitate de 60 de locuri, unde se pot servi diferite specialitati din peste, dar si preparate traditionale.

Pensiuni Delta Dunarii - Daca va aflati in cautarea locului perfect in care sa va petreceti concediile si vacantele, pensiunea Eden din Delta Dunarii este gata sa va ofere un sejur de neuitat in Delta Dunarii

Bucataria este unul din punctele forte ale acestei pensiuni, celebrele mese traditionale din peste, mistret sau alte preparate au ajutat la construirea bunului renume de care se bucura pensiunea Eden.

Mesele oferite la acest program sunt calculate pentru meniul zilei. Comenzile separate fata de acest meniu se vor achita conform listei de preturi a pensiunii.

*In aceasta pensiune nu se permite aducerea bauturilor de acasa.


SEJUR EXCURSII DELTA DUNARII

Servicii incluse
• Cazare la pensiunea Eden din Crisan, 4****, in camera duble, pentru 3 nopti
• Mesele (intrarea cu cina in prima zi si iesirea cu mic dejun in utlima zi)
• Excursie de 8 ore in Delta Dunarii (lacuri)
• Excursie la Letea, inclusiv vizitarea Padurii Letea cu masina
• Transfer cu barca Tulcea - Crisan si retur
• Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD)


Servicii neincluse
• Bauturile de la barul pensiunii
• Alte servicii sau produse nespecificate in program


Descriere / Alte informatii
Ziua 1 - Va asteptam la Port Aval - Tulcea, la o ora 16:00 (16:00 intalnirea si check in iar la 16:30 este plecarea barcii) si va conducem la Crisan. Vom merge pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr 1 (Canal 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Canalul Olguta, Dunarea Veche - Sat Mila23 - Sat Crisan. Cazarea la Pensiunea Eden, 4****.
Seara avem pregatita o cina pescareasca delicioasa si stabilim programul pentru ziua urmatoare.
Ziua 2 - Dupa mic dejun (ora 8:30) pornim in excursia pe lacuri (ora 9:30). Plecam din Crisan spre lacurile din jur in 2 iesiri de cca 4 ore, una de dimineata si una dupa masa de pranz. In functie de cotele apelor Dunarii precum si in functie de informatiile proaspete pe care le avem despre locurile pe care se hranesc grupuri mari de pasari vom alege traseul cel mai bun in fiecare zi.
La ora 13:30 ne intoarcem la masa de pranz, mancam, ne relaxam putin la piscina apoi, cu 4 ore inainte de apusul soarelui iesim din nou cu barca pe apa, pe un alt traseu ce va include si un loc foarte frumos in care vom vedea apusul soarelui. La intoarcere ne asteapta o cina traditionala, bazata pe peste proaspat.
Ziua 3 - De dimineata, dupa mic dejun (ora 9:00), plecam in excursie (ora 10:00). Mergem sa vedem Padurea Letea si Satul Letea. Pana in Satul Letea mergem cu barca iar de acolo luam masina si mergem la Padurea Letea. Vedem punctele de larg interes, ne plimbam prin nisipul fin apoi ne intoarcem sa vizitam satul cu casele vechi din lemn, lut si stuf.
La ora 14:30 ne intoarcem la masa de pranz, mancam, ne relaxam putin la piscina apoi, cu 2 ore inainte de apusul soarelui iesim din nou cu barca pe apa, sa vedem un frumos apus de soare intr-un loc foarte linistit La intoarcere ne asteapta o cina traditionala, bazata pe peste proaspat.
Ziua 4 - Mic dejun la ora 9:00 iar la 10:00 pornim spre Tulcea, tot pe traseul turistic pe care am venit. In acest fel, practic aveti incluse 4 excursii in 4 zile. In jur de ora 13:00 debarcam la Tulcea si ne luam "La revedere'.

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Pensiune completa inclusa

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
05.May.2016 - 08.May.2020 - 1250 RON - - Rezervare
Transport : Transport la cerere
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.11.2015
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #