Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dubai >

Sejur Hotel Caesars Palace Bluewaters Dubai

Sejur in Dubai la Hotel Caesars Palace Bluewaters Dubai

Hotel Caesars Palace Bluewaters Dubai Hotel Caesars Palace Bluewaters Dubai Hotel Caesars Palace Bluewaters Dubai Hotel Caesars Palace Bluewaters Dubai Hotel Caesars Palace Bluewaters Dubai
Caesars Palace Bluewaters Dubai se află în Dubai, la 600 m de Dubai Marina Mall, și oferă o varietate de facilități, printre care WiFi gratuit, o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Oaspeții au la dispoziție un club de plajă privat cu ambianță elegantă, Cove Beach, 6 restaurante excepționale și centrul spa Qua, unde veți întâlni un concept de wellness premiat preluat din Las Vegas, care aduce pentru prima dată tradițiile de relaxare din Roma antică în țările membre ale Consiliului de Cooperare al Golfului.

Toate camerele hotelului au o zonă de relaxare şi un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Acestea includ de asemenea o baie privată cu cadă și articole de toaletă gratuite. Toate unitățile de cazare de la Caesars Palace Bluewaters Dubai sunt prevăzute cu aer condiționat și birou.

La proprietate se servește în fiecare dimineață un mic dejun continental. Restaurantul Hell''s Kitchen oferă o combinație unică de spectacol gastronomic și experiență culinară de talie mondială.

În zona ce înconjoară Caesars Bluewaters Dubai există aproape 200 de magazine, restaurante și locuri de divertisment.

IMG Worlds of Adventure și Opera din Dubai se află la 18 km de Caesars Palace Bluewaters Dubai. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 21 km de hotel.


# #