Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Feldkirch >

Sejur Best Western Central Leonhard

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Feldkirch la Best Western Central Leonhard - 3 nopti

 Best Western Central  Leonhard  Best Western Central  Leonhard  Best Western Central  Leonhard  Best Western Central  Leonhard  Best Western Central  Leonhard
Hotelul se află direct in Leonhardsplatz lângă centrul de congrese "Montforthaus" şi la doar câţiva paşi de oraşul medieval vechi.pot fi
Oraşul medieval, romantic, faţade uluitoare, castelul "Schattenburg" se afla in apropierea hotelului. Ofera şedere pentru turisti si oamenii de afaceri.
Are 92 de camere, frumos mobilare si dotate modern.


Revelion 3 nopti Austria - skipass inclus

Servicii incluse
Cazare 3 nopti
Mic dejun
Skipass Silvretta Montafon 2,5 zile incl. închiriere material , Skipass Silvretta Montafon 3,5 zile incl. închiriere material, Skipass Silvretta Montafon 5 zile incl. închiriere material (Valoarea skipass-ului până la 248 €) Exceptii: vezi procesul de rezervare
Acces la zona de spa (cf. descriere)
Halat de baie de închiriat (disponibilitate limitată)
o sticlă de băutură răcoritoare pe cameră, în ziua sosirii
Wi-Fi
Seif (în cameră)
Pătuţ copil (disponibilitate limitată)
Scaun copil (disponibilitate limitată)


Servicii neincluse
Transport
Cheltuieli personale
Asigurari storno/medicale
Alte servicii nespecificate a fi incluse
Cina de revelion nu este inclusa in pret

Descriere / Alte informatii
Situare
Modernul Best Western PREMIER Central Hotel Leonhard, de 4 stele se află în centrul localităţii Feldkirch. Domeniul schiabil Silvretta Montafon este la aproximativ 35 km, tot de acolo aveţi acces şi la o pârtie de schi fond, precum şi un derdeluş.
Facilităţi
Hotelul dispune de recepţie, ascensor, Wi-Fi, salon mic dejun şi bar. Locuri de parcare disponibile, precum şi loc în garaj, limitat (ambele contra cost).

Mai mult, vă stă la dispoziţie gratuit o zonă de SPA spaţioasă cu piscină interioară, saună şi baie de aburi.

În plus, puteţi închiria patine de gheaţă, echipament schi sau snowboard din clasa economică gratuit (de la 6 ani, se poate face upgrade contra cost, mai multe detalii la destinaţie).
Serviciu de masă
În tarif este inclus micul dejun tip bufet, cu produse regionale, fructe proaspete, legume, cereale şi o varietate de produse de panificaţie proaspete. Produse vegetariene, precum şi fără gluten sau lactoză sunt de asemenea disponibile.
Animale de companie

Câini la cerere (15 €/zi, fără hrană)

Observaţii importante

Copiii de maxim 6 ani pot folosi instalaţiile pe cablu gratuit, în compania părinţilor. Dacă iau lecţii de schi trebuie achiziţionat skipass pentru copii separat, la destinaţie.
Pentru această unitate de cazare aveţi inclus skipass-ul "Silvretta Montafon".
Închirierea de patine de gheaţă, precum şi echipament schi sau snowboard din clasa economică este inclusă pentru copiii de la 6 ani în sus. Se poate face upgrade la echipament contra cost (detalii la destinaţie).
În domeniul schiabil se ajunge cu autoturismul sau trenul de schi de la Feldkirch la Schruns în Montafon (nu este skibus).
Skipass-ul de 2,5 zile (la 2 nopţi rezervate), respectiv cel de 3,5 zile (la rezervări de 3 nopţi) este valabil din ziua precedentă sosirii, de la ora 11:30 până inclusiv ziua plecării.
La rezervarea de camere cu mai multe paturi sau cu paturi suplimentare, în cazul ocupării cu mai puţine persoane nu există un drept asupra paturilor suplimentare
Vă rugăm să vă informaţi pe cont propriu de măsurile şi consecinţele călătoriei dvs. în contextul actual al pandemiei. Link-uri de ajutor în acest sens găsiţi pe pagina noastră Informaţii de călătorie Coronavirus (www.snowtrex.ro/informatii-de-calatorie/informatii-de-calatorie-actuale.html). În măsura în care doriţi să beneficiaţi de Garanţia-Corona-banii-înapoi trebuie să ne transmiteţi anularea în scris începând cu 10 zile până cel târziu 3 zile înainte de data intrării, până la ora 14:00. Datorită regulilor oficiale la nivel local pentru prevenirea răspândirii virusului și reglementărilor de igienă aplicabile, pot exista abateri ocazionale de la serviciile descrise.
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Informatiile, tarifele si pozele afisate in site au caracter informativ si sunt valabile la data editarii articolelor din site. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila,astfel va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.In acest caz, informatiile primite de la agentie vor avea prioritate!
· Aceasta oferta este valabila in limita locurilor disponibile
· Pentru alte tarife (camera single, tripla, reduceri copii etc) va rugam sa contactati agentia.
· Pentru conditiile de plata/anulare specifice acestei oferte, va rugam sa contactati agentia

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
30.Dec.2021 - 02.Jan.2022 - 409 EURO - - Rezervare
Transport : Fara transport
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.10.2021
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #