Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Halkidiki Athos >

Sejur Muntele Athos

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Halkidiki Athos la Muntele Athos - 4 nopti

 Muntele Athos  Muntele Athos  Muntele Athos  Muntele Athos
Sfântul Munte al Athonului este o peninsulă legată de pământul Greciei în partea dinspre miazăzi, având celelalte trei părți scăldate de Marea Egee. Lungimea Sfântului Munte este de 60 km, iar lățimea variază între 12 și 18 km. Altitudinea vârfului Athonului este de 2030 de metri (vezi Vârful Athonului (2030 m)). Suprafața peninsulei este de 389 km2.

Până la venirea Maicii Domnului aici, Sfântul Munte se afla în întunericul închinării la idoli. Se aflau multe capiști idolești, iar pe vârful Athonului se afla idolul Apolon, fiind făcut din aur și având o înălțime uriașă. Se spune că atunci când era luminat de soare, se vedea tocmai de la Constantinopol. La acest idol, veneau mulți și i se închinau, iar diavolii care locuiau în el răspundeau la întrebările lor, dar mai întâi trebuia să li se aducă jertfe, chiar pe unii din copiii lor. Și acum se păstrează altare idolești, având pietre cu canal de scurgere a sângelui, pe care se junghiau copiii mici.


Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Demipensiune inclusa si transport Autocar cu plecare din Bucuresti

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
16.Sep.2019 - 21.Sep.2019 - 300 EURO - - Rezervare
15.Oct.2019 - 20.Oct.2019 - 300 EURO - - Rezervare

Pelerinaj Muntele Athos Grecia

 Muntele Athos

Servicii incluse
transportul cu microbuze;
taxe de drum, de pod, parcari;
cazare 3 nopti in Sfantul Munte cu doua mese pe zi;
cazare 1 noapte la Rila;
ghidaj de specialitate teolog;
asistenta la cumparaturi, asistenta duhovniceasca;
taxa de viza ( diamonitirion );
cheltuielile pe Sfantul Munte (taxa de intrare in Sfantul Munte, autocarul, vaporul dus-intors; deplasarea cu maşina pe Sfantul Munte.
Programul poate suferi modificări în funcţie de confirmările de cazare din Sf. Munte Athos, in acest caz se viziteaza alte manastiri. În caz de furtună pe mare, programul ptr. Athos va fi adaptat conform condiţiilor meteo, în acest caz agentia este absolvita de nerespectarea programului publicat.


Servicii neincluse
alte cheltuieli personale


Descriere / Alte informatii
PLECARI: 18 – 23 MARTIE 2019
15 – 20 APRILIE 2019
16 – 21 SEPTEMBRIE 2019
15 – 20 OCTOMBRIE 2019

Ziua I: Intalnire la baza Dealului Patriarhiei la ora 18.00. Plecare pe traseul: Ruse – Sofia – Kulata – Serres– Ouranopolis. Sosire in Ouranopolis.
Ziua II: Ora 9.30 imbarcare pe vapor şi plecare spre Dafne (portul Sfantului Munte). Din Dafne, deplasare cu autocarul in capitala Sf Munte Kareia unde vizitam Manastirea Protaton cu Icoana Axion- Estin ( Cuvine-se cu adevarat…), Manastirea Koutlomoussiou, apoi deplasare cu masina la Schitul romanesc Lacul, cazare si participarea la slujbe.
Ziua III: Deplasare pe jos la Chilia Parintelui Pavel care apartine de Schitul Lacul, apoi mai departe la Morfonon, iar de aici cu masina la Izvorul Sfantului Atanasie si la Manastirea Marea Lavra (infiintata de Sfantul Atanasie cel Mare). Ne deplasam pe jos la Schitul Românesc Prodromul. Cazare si participare la slujbe. Vizitam Peştera Sfantului Athanasie Athonitul.
Ziua IV: Deplasare cu maşina pentru a vizita Manastirea Iviron cu Icoana Portarita, apoi Izvorul Maicii Domnului, ajunsi in Kareia ne vom caza Schitul Sf Andrei.
Ziua V: Deplasare cu autocarul in Portul Dafne si apoi cu vaporul in Ouranopolis.Vom merge in orasul Salonic unde vom vizita Catedrala Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir (moastele întregi ale Sfantului Dimitrie si ale Sf. Anesia). Plecare spre Bulgaria pentru a vizita Manastirea Rila. Cazare la Rila.
Ziua VI: Plecare catre Sofia unde vom vizita Catedrala Alexandru Nevski, apoi continuam deplasarea catre Romania.

Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.01.2019
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #