Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Hermagor >

Sejur Hotel Franz Ferdinand - Mountain Resort Nassfeld

Sejur in Hermagor la Hotel Franz Ferdinand - Mountain Resort Nassfeld

Hotel Franz Ferdinand - Mountain Resort Nassfeld Hotel Franz Ferdinand - Mountain Resort Nassfeld Hotel Franz Ferdinand - Mountain Resort Nassfeld
Situat în Tröpolach, la 300 de metri de telecabina Nassfeld, franz FERDINAND Mountain Resort Nassfeld oferă acces de la schi la ușă și o grădină. Oferind un bar, proprietatea este situată la 300 de metri de Nassfeld. Oaspeții se pot bucura de vedere la munte.

La hotel, toate camerele includ un dulap și un TV cu ecran plat. Cu o baie privată, camerele de la franz FERDINAND Mountain Resort oferă, de asemenea, acces gratuit la internet WiFi. În plus, toate camerele au o plimbare în depozit pentru schi, cizme de schi și biciclete de munte.

Oaspeții hotelului pot savura un mic dejun tip bufet. Oaspeții pot lua masa în restaurantul din incintă, care este specializat în bucătăria austriacă.

Franz FERDINAND Mountain Resort Nassfeld oferă o saună. O varietate de activități populare sunt disponibile în zona din jurul hotelului, inclusiv schi, ciclism și drumeții.

Vorbind germană și engleză la recepție, personalul este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta.

Aeroportul Klagenfurt se află la 80 km distanță.


# #