Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Istanbul >

Sejur City Port

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Sejur in Istanbul la City Port - 4 nopti

 City Port  City Port  City Port
Situat convenabil în cartierul Yenikapı, hotelul City Port este la doar 2 km de zona istorică Sultanahmet. Oferă camere izolate fonic, cu facilităţi moderne, precum şi parcare privată gratuită.
Hotelul este la numai 200 de metri de gara din Yenikapı şi la 350 de metri de portul cu feriboturi din Yenikapı. Aeroportul Atatürk este la 15 km.


Revelion la Istanbul

Servicii incluse
• transport cu autocar, clasificat 3*;
•4cazari cu mic dejun la hotel City Port4*/similar in cartierul LaleliAksaray ;
• vizitele cuprinse in program;
• ghid insotitor din partea agentiei (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate);


Servicii neincluse
•asigurari (storno, medicala)
•intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
•excursiile optionale (min. 20 pers): tur ecumenic(15 eur/pers), Cina festiva de Revelion, la restaurant Gar(meniu continental, bauturi alcolice locale nelimitate, show cu muziva live, dansuri din Anatolia si orientale, muzica din repertoriul international si alte surprize - 65eur/pers) sau pe vapor cu dansuri orientale,cinatraditionala si bauturi locale– 90Eur/pers), Croaziera pe Bosfor (15 eur/pers), excursie pe I-lele Printilor ( 40eur/pers).
Ghid local escorta – 10 Eur/pers

Supliment camera single: 65 Euro/pers;
Reducerecopil 2-12 ani, cazat in camera cu doiadulti : 15Eur
Cina de revelion nu este inclusa in pret

Descriere / Alte informatii
Ziua 1 (30.12.2019) | Bucuresti - Istanbul

Plecaredin Bucuresti, parcareadinP-taVictoriei, ora 06 :00 petraseul: Russe – VelikoTarnovo – Stara Zagora – Cpt. Andreevo – Edirne – Istanbul.Bonus : Tur de oras in Istanbul cu autocarul, pentru a admiraPodul Galata, Turnul Galata, Cornul de Aur, MoscheiaSuleymaniyesiMoscheiaYeni, PieteleEminonu, Sirkegi, StamtoareaBosfor, PodulBosfor – leagaContinentul Europa de Asia siB.dulKenedy.Cazare in Istanbul hotel 3*.
Ziua 2 (31.12.2019)| Plimbarepietonalain Sultanahmet& shopping in marele Bazar

Micdejun. Plimbarepietonala in centrulistoricpentru a vedea : Palatul Topkapi(un complexgrandios care timp de 400 ani a fostresedintasultanilor),BisericaSf. Irina(Aya Irini, bisericabizantinaconstruita in secolul VI peterenulconsiderat a fi cel mai vechiloc de inchinaciune al crestinilordin Istanbul), BisericaSf. Sofia(Aya Sofya, BisericaSfinteiIntelepciuni, a fostinaugurata de catreimparatulJustinian in anul 537; la etaj se aflagaleria in care se pot vedeacatevadinmozaicurile originale crestine datanddinsecolul IX)si MoscheeaSultanahmet (MoscheeaAlbastra, contruitaintre 1609–1616 la comandasultanului Ahmed I; constructia a starnitostilitate la vremearespectivadeoarece o moscheecu 6 minaretereprezenta un sacrilegiu, rivalizandcucele de la Mecca), Hipodromul, Cisternele – PalatulScufundat.Timp liber pentru shopping. Seara, optional cinafestiva, cu spectacol (80 eur/pers). Cazare la acelasi hotel.
LA MULTI ANI 2020 !


Ziua 3 (01.01.2020) | Palatul Dolmabahce si plimbare pe Str. Bosfor
Mic dejun. Va recomandam sa vizitati Palatul. Dolmabahce. Timp liber pentru shoppingOptional, plimbare cu vaporasul pe Cornul de Aurpentru a admira “siluetaorasului”: MoscheeaSulemanye, MoscheeasipalatulDolmabahce, ParculEmirhan, TurnulluiLeandru, FortareataEuropei, Bosforul. Timp liber pentru shopping.Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 (02.01.2020) | Plimbare cu vaporasul pe Marea Marmara
Mic dejun. Timp liber sau optional,excursie – croaziera pe Marea Marmara catreInsulelePrintilor. Oprire in Insula Buyukadasau “Insula Mare”-loc de refugiupentruprintiibizantini, cadaneotomane, dizidentisovieticidarsipentruoameniibogati, turcisievrei, care au construit vile si case de vacanteopulente cu o arhitectura total diferita de cea din Istanbul. Totul pare a fi “o capsula a timpului din sec 18-19”.Pe insula vom face o plimbare cu trasurasivomservi masa de pranzintr-un restaurant cu specific local.Dupaamiaza, intoarcere la Istanbul.timp liber la dispozitiaturistilor.
Ziua 5 (03.01.2020) | Istanbul – Edirne - Bucuresti

Mic dejun. PlecarespreEdirne, se viziteazaMoscheeaSelimiye, cu 999 de ferestre; se continua traseulspreBucuresti.Sosire in functie de indeplinireaformalitatilorvamale.

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Autocar

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
30.Dec.2019 - 03.Jan.2020 - 179 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 13.08.2019
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #