Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Istanbul >

Sejur Hotel Aquarium Istanbul

Sejur in Istanbul la Hotel Aquarium Istanbul

Hotel Aquarium Istanbul Hotel Aquarium Istanbul Hotel Aquarium Istanbul
Hotelul este amplasat chiar în inima animatului Oraş Vechi din Istanbul. Este situat în imediata apropiere a multor atracţii turistice importante, printre care Parcul Gülhane, Palatul Topkapi şi Hagia Sophia. Hotelul Aquarium dă posibilitatea oaspeţilor de a se bucura din plin de acest oraş. Oaspeţii Hotelului Aquarium sunt cazaţi ideal la câţiva paşi de atracţiile importante, cum ar fi Moscheea Suleymaniye, Marele Bazar, Moscheea Albastră, Biserica Sf. Irina şi Piaţa Sultanahmet.

Camerele sunt spaţioase şi decorate în culori deschise, pentru a crea atmosfera căminului propriu, departe de casă. Toate camerele au aer condiţionat, duş, telefon şi televizor.

Există acces la internet Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate.
Începeţi ziua cu un mic dejun delicios în sala de mese. La sfârşitul zilei, mergeţi în barul din hol pentru a vă relaxa cu o băutură. Serviciul clienţi al hotelului este disponibil 24 de ore pe zi şi poate facilita transferul oaspeţilor de la aeroport la hotel, după o cerere prealabilă. Personalul este atent şi poate facilita, de asemenea, închirieri auto sau tururi cu ghid, la cerere.


# #