Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Istanbul >

Sejur Nenominalizat

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Istanbul la Nenominalizat - 3 nopti

 Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat
Hotel de 3 stele in Istanbul, nenominalizat, numele hotelului se va afla in ziua plecarii de la ghid, in functie de disponibilitatile la momentul rezervarii de grup.

Daca se intruneste grupul minim mai devreme, hotelul poate fi nominalizat in momentul confirmarii cererii de rezervare. Cazarea este cu mic dejun.


CIRCUIT ISTANBUL VIZITE si SHOPPING 3 NOPTI

Servicii incluse
Pretul include:
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
- 3 nopti cazare + mic dejun Hotel 3*;
- ghid de turism atestat;
- transport 2 bagaje / pers.


Servicii neincluse
Pretul nu include:
- cheltuieli personale;
- asigurarea medicala si Storno;
- bilete de intrare la obiective;
- excursiile Optionale: Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada - Insula Printului - 45 euro / pers; Tur by night Istanbul - 20 euro/pers; Palatul Dolmabahce + Piata Taksim + magazine mirodenii + Turn Sapphire - 35 euro / pers; Seara Turceasca pe vas croaziera - 50 euro/ pers;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie;
- orice alt serviciu care nu este mentionat.


Descriere / Alte informatii

Plecări: 26.01.2022, 16.02.2022, 23.02.2022, 30.03.2022, 11.05.2022, 25.05.2022, 22.06.2022, 13.07.2022, 10.08.2022, 24.08.2022, 07.09.2022, 21.09.2022, 12.10.2022, 26.10.2022, 09.11.2022, 07.12.2022 

Pentru plata la agentie a minim 3 excursii optionale se obtine o reducere de 10% din tariful acestora.


Ziua 1
Miercuri: Plecare la ora 20:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Giurgiu - Ruse. Traversam Bulgaria si ne indreptam catre Turcia.

Ziua 2
Joi: Sosire si cazare Hotel 3* in apropiere de Marele Bazar. Tur pietonal cu vizitare: Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee, Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) - cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei, Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole. Timp liber pentru SHOPPING. Optional Seara Tur by night - 20 euro / pers - Istanbul - turul celor doua continente Europa si Asia. Vizitam cele doua poduri (Podul Bosfor si Podul Fatih Sultan Mehmed), facem un tur prin cartierul oamenilor de afaceri cu zgarie-nori Levent si oprire in Asia. Include transport si ghid insotitor. Cazare Istanbul la Hotel 3* in apropiere de Marele Bazar.

Ziua 3
Vineri: Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING sau excursie Optionala - Vizitarea Palatului Dolmabahce - Piata Taksim si cumparaturi magazin mirodenii - Turnul Sapphire - 35 euro / pers (include transport + ghid + bilet intrare Turn Sapphire, nu include bilet bilet intrare Palat)
- Palatul Dolmabahce este cel mai mare palat din Turcia, acopera o suprafata de 45,000 m2 si cuprinde 285 camere, 46 sali de receptie, 6 hamam-uri).
- Piata Taksim, situata in centrul orasului, in cartierul Beyoglu, este unul dintre locurile reprezentative si pline de viata din Istanbul. Monumentul Republicii ce se afla in mijlocul pietei Taksim a fost ridicat in 1928. O parte a monumentului prezinta Razboiul de Independenta a Turciei in timp ce partea opusa reprezinta Republica Turca.
- Turnul Sapphire - cea mai inalta cladire din Istanbul, un zgarie nori de 238 m inaltime si 54 de etaje supraterane (mai sunt 10 subterane) .Se urca rapid pana la etajul 54 prin intermediul liftului expres unde putem surprinde imagini la 360 de grade asupra vechiului si noului Istanbul extins peste Europa si Asia.Vom efectua o calatorie simulata 4D cu elicopterul SkyRide peste oras. Privelistea este superioara celei din turnul Galata, ai tot Istanbulul la picioare, se poate vedea pana departe, unde Marea Neagra se imbratiseaza cu stramtoarea Bosfor.

Optional Seara Turceasca pe vas - 50 euro/ pers (va fi organizata pe vas croaziera). In timpul cinei, vom viziona un spectacol traditional turcesc: dansuri turcesti, dansuri folclorice si muzica traditionala. Servicii incluse: transport, cina cu bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse, spectacol). Cazare Istanbul la Hotel 3* in apropiere de Marele Bazar.


Ziua 4
Sambata: Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING sau excursie Optionala - Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada - Insula Printului - 45 euro / pers (include turul insulei + pranz inclus). Vom efectua un tur al insulei cu masini electrice, in care vom descoperi vile elegante din lemn, stradute inguste si paduri de pin, elemente ce dau insulei o atmosfera aparte. Cazare Istanbul la Hotel 3* in apropiere de Marele Bazar.

Ziua 5
Duminica: Mic dejun. Plecare catre tara la ora 08:00. Oprire la Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye . Sosire in tara in functie de formalitatile vamale.


Imbarcari din tara:
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara , transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur(Benzinarie OMV) - 25 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur(Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - GRATUIT
Mioveni - Bucuresti - retur(Catedrala Sf Petru si Pavel) - 25 euro
Pitesti - Bucuresti - retur(Petrom Podul Viilor) - 20 euro
Ploiesti - Bucuresti - retur(Benzinaria Petrom Metro) - 20 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur(Autogara Antares) - 25 euro
Targoviste - Bucuresti - retur(Hotel Valahia) - 20 euro


NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE


Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Autocar cu plecare din BUCURESTI

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
07.Dec.2022 - 11.Dec.2022 - 145 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 06.01.2022
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #