Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Istanbul >

Sejur Nenominalizat

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Istanbul la Nenominalizat - 4 nopti

 Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat
Hotel de 3 stele in Istanbul, nenominalizat, numele hotelului se va afla in ziua plecarii de la ghid, in functie de disponibilitatile la momentul rezervarii de grup.

Daca se intruneste grupul minim mai devreme, hotelul poate fi nominalizat in momentul confirmarii cererii de rezervare. Cazarea este cu mic dejun.


29.12 - 02.01.2023 AUTOCAR REVELION 2023 ISTANBUL - BURSA - ULUDAG - 4 NOPTI, 210 EURO/PERSOANA

Servicii incluse
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
- 4 nopti cazare + mic dejun Hotel 3*;
- maxim 2 bagaje/pers;
- ghid de turism atestat.


Servicii neincluse
- cheltuieli personale;
- bilete de intrare la obiective;
- excursiile optionale: Tur by night Istanbul - 20 euro/pers; Tur Biserici ortodoxe - 35 euro/pers; Bursa - Uludag - 40 euro/pers; Optional - Cina festiva Revelion - 100 euro/ pers;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie;
- orice alt serviciu care nu este mentionat.
Cina de revelion nu este inclusa in pret

Descriere / Alte informatii
Ziua 1
(29.12.2022) Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Giurgiu - Ruse. Traversam Bulgaria si ne indreptam catre Turcia. Cazare Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar.

Ziua 2
(30.12.2022) Mic dejun.Tur pietonal cu vizitare: Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee, Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia - vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei), Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole.Timp liber pentru SHOPPING. Optional Seara Tur by night Istanbul (include transport pentru turul celor doua continente Europa si Asia, vizita fabrica de piele si magazin mirodenii si delicii traditionale turcesti, ghid insotitor) pret 20 euro/pers. Cazare Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar.

Ziua 3
(31.12.2022) Mic dejun. Excursie Optionala Tur BISERICI ortodoxe - 35 euro/pers in care vizitam: Izvorul Tamaduirii, Biserica Vlaherne, Biserica Romaneasca Sf. Parascheva, Patriarhia (include transport, ghid insotitor). Timp liber pentru SHOPPING. Cazare Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar. Seara Optional:

CINA FESTIVA de REVELION. La multi ani 2023 !!!

Optional pentru a sarbatori trecerea in noul an va propunem CINA FESTIVA REVELION - Dinner & SHO W Cruise - 100 euro / pers (va fi organizata pe vas de croaziera, cu preparate si bauturi incluse. In timpul cinei, vom viziona un spectacol traditional turcesc: dansuri turcesti, dansuri folclorice si muzica traditionala. Servicii incluse: transport, cina cu bauturi incluse, spectacol). Optiunea pentru masa festiva se achita in tara, inainte de data excursiei.


Ziua 4
(01.01.2023) LA MULTI ANI 2023 !!!: Mic dejun. Timp liber sau Excursie optionala Bursa - Uludag - 40 euro/pers. Prima zi din anul 2023 mergem sa descoperim cea dintai capitala a Imperiului Otoman - Bursa. Aici se afla mausoleul primilor sultani otomani, iar cladirile construite in acea perioada constituie principalul punct de atractie al orasului. Urcam cu telefericul la Uludag, denumit de greci ca muntele Olimp din Misia, cu o altitudine de 2543 m este un centru popular pentru sporturile de iarna.In turca, Uludag inseamna Muntele Sublim. (include transport, ghid insotitor). Cazare Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar.

Ziua 5
(02.01.2023) Mic dejun. Plecare catre tara la ora 08:00. Oprire la Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye . Sosire in tara in functie de formalitatile vamale.


NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Autocar cu plecare din BUCURESTI

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
29.Dec.2022 - 02.Jan.2023 - 210 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.09.2022
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #