Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Istanbul >

Sejur Nenominalizat

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Istanbul la Nenominalizat - 4 nopti

 Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat
Hotel de 3 stele in Istanbul, nenominalizat, numele hotelului se va afla in ziua plecarii de la ghid, in functie de disponibilitatile la momentul rezervarii de grup.

Daca se intruneste grupul minim mai devreme, hotelul poate fi nominalizat in momentul confirmarii cererii de rezervare. Cazarea este cu mic dejun.


30.11 CIRCUIT 5 ZILE ISTANBUL DE 1 DECEMBRIE

Servicii incluse
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
- 4 nopti cazare + mic dejun Hotel 3*;
- ghid de turism atestat;
- transport 2 bagaje/pers.


Servicii neincluse
- cheltuieli personale;
- asigurari (storno, medicala);
- orice alt serviciu care nu este mentionat;
- intrarile la obiectivele turistice, excursiile Optionale:
Tur by night Istanbul - 20 euro/pers
Palatul Dolmabahce + Piata Taksim + magazine mirodenii + Turn Sapphire - 35 euro/pers
Seara Turceasca pe vas croaziera - 50 euro/pers
Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada - Insula Printului - 50 euro/pers


Descriere / Alte informatii
Ziua 1
Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Giurgiu - Ruse. Traversam Bulgaria si ne indreptam catre Turcia. Cazare Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar.

Ziua 2
Mic dejun.Tur pietonal cu vizitare: Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee, Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia - vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei), Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole.Timp liber pentru SHOPPING. Optional Seara Tur by night Istanbul (include transport pentru turul celor doua continente Europa si Asia, vizita fabrica de piele si magazin mirodenii si delicii traditionale turcesti, ghid insotitor) pret 20 euro/pers. Cazare Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar.

Ziua 3
Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING sau excursie Optionala - Vizitarea Palatului Dolmabahce - Piata Taksim si cumparaturi magazin mirodenii - Turnul Sapphire - pret 35 euro/pers (include transport si ghid insotitor).
Palatul Dolmabahce este cel mai mare palat din Turcia, acopera o suprafata de 45,000 m2 si cuprinde 285 camere, 46 sali de receptie, 6 hamam-uri).
Piata Taksim, situata in centrul orasului, in cartierul Beyoglu, este unul dintre locurile reprezentative si pline de viata din Istanbul. Monumentul Republicii ce se afla in mijlocul pietei Taksim a fost ridicat in 1928. O parte a monumentului prezinta Razboiul de Independenta a Turciei in timp ce partea opusa reprezinta Republica Turca
Turnul Sapphire este cel de-al patrulea zgarie-nori din Istanbul ca inaltime, masurand 261 metri. Vom urca rapid pana la etajul 54 prin intermediul liftului expres unde putem surprinde imagini la 360 de grade asupra vechiului si noului Istanbul extins peste Europa si Asia. Vom efectua o calatorie simulata 4D cu elicopterul SkyRide peste oras.

Optional Seara Turceasca pe vas - pret 50 euro/pers (va fi organizata pe vas croaziera). In timpul cinei, vom viziona un spectacol traditional turcesc: dansuri turcesti, dansuri folclorice si muzica traditionala. Servicii incluse: transport, cina cu bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse, spectacol). Cazare Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar.


Ziua 4
Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING sau excursie Optionala - Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada - Insula Printului - pret 50 euro/pers (include turul insulei, masa pranz inclus, ghid insotitor). Vom efectua cu masinile electrice un tur al insulei, in care vom descoperi vile elegante din lemn, stradute inguste si paduri de pini, elemente ce dau insulei o atmosfera aparte. Cazare Hotel in Istanbul in apropiere de Marele Bazar.

Ziua 5
Mic dejun. Plecare catre tara la ora 08:00. Oprire la Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye. Plecare spre tara, sosire in functie de formalitatile vamale.NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Autocar cu plecare din BUCURESTI

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
30.Nov.2022 - 04.Dec.2022 - 180 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.09.2022
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #