Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Kavarna >

Sejur Hotel Venera

Sejur in Kavarna la Hotel Venera

Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera Hotel Venera
LOCALIZAREA UNITATII DE CAZARE : Hotel VENERA este construit pe un deal linga portul orasului Kavarna, la aproape 15o m de plaja cu nisip fin.

DESCRIEREA UNITATII DE CAZARE : Hotel VENERA oferă o vacanţă liniştită şi plăcută în timpul verii. Fiind situat pe o coastă de deal cunoscuta sub numele de Valea Orioles, hotelul are o panorama excelenta asupra marii.

STRUCTURA DE CAZARE : Hotel VENERA are 22 de camere duble mobilate confortabil si apartamente cu un balcon care ofera o priveliste de neuitat la mare. Fiecare cameră are telefon, TV, Wi-Fi conexiuni la Internet, minibar, baie cu duş şi WC, incalzire centrala pentru toamna tirzie şi iarna, aer condiţionat pentru nopţile de vară, terasa cu vedere panoramică la mare.

SERVICII SI FACILITATI : Hotel VENERA oferă restaurant cu terasă unde se servesc mancaruri din bucătăria europeană şi mâncăruri delicioase bulgare. Se serveşte alcool si bauturi racoritoare de productie autohtona. Exista servicii suplimentare, cum ar fi room service, curatatorie si spalatorie, acces la internet, informatii, loc de parcare in aer liber, gradina de vară, salon TV, WiFi Internet, tir cu arcul, sauna, Finlanda hidrojet. În zona staţiunii este o piscină cu dimensiuni olimpice.


# #