Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Krabi >

Sejur Hotel AONANG PRINCEVILLE RESORT SPA

Sejur in Krabi la Hotel AONANG PRINCEVILLE RESORT SPA

Hotel AONANG PRINCEVILLE RESORT SPA Hotel AONANG PRINCEVILLE RESORT SPA Hotel AONANG PRINCEVILLE RESORT SPA Hotel AONANG PRINCEVILLE RESORT SPA Hotel AONANG PRINCEVILLE RESORT SPA Hotel AONANG PRINCEVILLE RESORT SPA
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Aonang Princeville este un complex exclusivist tip boutique situat pe plaja din Ao Nang, care oferă camere amenajate tradiţional şi un restaurant în aer liber, la doar câteva minute de plajă.
Camerele spaţioase ale complexului Aonang Princeville au decor în stil tailandez şi sunt înconjurate de grădini tropicale, bucurându-se de vedere la piscină.

Complexul oferă o piscină în aer liber, care include o piscină pentru copii. Centrul spa Princeville asigură tratamente speciale de masaj.

Restaurantul White Orchid din cadrul complexului este un restaurant Halal care serveşte preparate tailandeze şi internaţionale. Oaspeţii se pot bucura de fructe de mare proaspete provenite din piaţa locală, iar barul de lângă piscină serveşte gustări şi băuturi zilnic.

Complexul Aonang Princeville se află la aproximativ 40 de minute de mers cu maşina de aeroportul internaţional al oraşului Krabi.